Hutiloitsija pelastui

Eilisen melko perustavanlaatuisesti kehnon päivän päätteeksi hukkui se uusi junan kuukausilippu. Poruhan siinä meinasi päästä. Maksan töihin pääsystä joka kuussa 332.60 euroa. Kun on yhden ostanut, ei enää samassa kuussa kamalasti huvittaisi toista hankkia.

Tänä aamuna tuli esikoiselta välkältä tekstari: ”tällaisesta numerosta soitettiin. Tavoittelivat sua. Soita niille.” Oli osannut linkittää viestiin sen numeronkin valmiiksi, kelpo kersa. Soitin, ja siellä oli löytötavarapalvelun kiva setä, joka ilmoitti katselevansa mun lärvikuvaa siinä edessään. Jipii jipii!

Käteväähän se varsinaisesti ei ole, että tarttee Hämeenlinnasta lähteä Helsinkiin lippua hakemaan, mutta joku rangaistus kai huolimattomuudesta aina annetaan. Kiepsautin työmatkalla sitten noutamaan piletin, ja nyt taittuu matka taas. Huh!

Mainokset

2 thoughts on “Hutiloitsija pelastui

  1. Ai himputti miten se onkin mukavaa kuulla, että lompakko, kännykkä, ajokortti, bussilippu tai kotiavaimet on löytyneet 😀

    Sivuhuomatuksena, kääpiöiden kännykänkäyttötaito on ihan oma lukunsa, koeta tässä nyt pysyä kärryillä… 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s