Tällainen aikuinen ja nainen

Lapset on kansanmusiikkileirillä, ja mä tajusin just että musta on tullut sellainen nainen ja aikuinen, jonka lapset on kansanmusiikkileirillä.

Etsin Alkoa väärästä paikasta. Tajusin, että musta on tullut myös sellainen aikuinen ja nainen, joka käy niin harvoin Alkossa että se ehtii huoletta muuttaa pois koko paikasta ilman että huomaan vuoteen mitään.

Päätin, etten mene illalla tanssimaan, koska on flunssa ja väsyttää. Sitten onneksi tajusin, että olen tosi lähellä sellaiseksi naiseksi ja aikuiseksi tulemista, joka ei koskaan mene minnekään kivaan tekemiseen sillä varjolla, että väsyttää ja on kehno olo. Päätin mennä.

Tulin väsyneenä kotiin. Mies siivosi ja halusi mutkin siivoamaan. Sanoin, etten jaksa nyt ja menen tähän sohvalle tunniksi nyt makaamaan. Tajusin, että sellainen aikuinen ja nainen on hyvä olla, joka voi sanoa niin ja olla syyllistymättä. Tajusin, että vaikka mies ekaksi sanookin, että ”no kyllä täällä kuitenki pitää saada siivottua”, niin se ei tarkoita että nyt tai että tuli riita. Koska se jatkaa siitä, että ”toi kuulostaa musta hyvältä suunnitelmalta.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s