Tunnustan tunnustan

Jahuu jahuu! Olen saanut lyhyen ajan sisällä jo kaksi tällaista tunnustusta blogin lukijoilta. Toinen tuli Pientä elämää -blogista ja toinen Satun Pimeältä tieltä. Kiitos paljon! Teidän molempien blogit ovat mulla myös uutterassa luennassa!

Tunnustuksen saanutta ohjeistetaan kiittämään tunnustuksen myöntänyttä bloggaajaa ja vastaamaan tunnustuksen mukana tulleisiin kysymyksiin. Lisäksi tunnustus kehotetaan jakamaan eteenpäin ihaniin ja hyvää mieltä tuottaviin blogeihin ja informoimaan näiden blogien kirjoittajia asiasta.

Blogin mukana tuli kysymyspatteri:

1. Suosikkiväri: Kyllä se varmaan toi violetti on.
2. Suosikkieläin: No väkisinkin Taavi, mun kilpikonnaherrani.
3. Suosikkinumero: Onkohan mulla joku säätö sielusta pois, kun en kiinny numeroihin? Olkoon vaikka 4. Se on sellainen kiva. Numeroksi.
4. Suosikki alkoholiton juoma: Vettä menee kuplilla ja ilman. Ja yrttiteet.
5. Facebook vai Twitter?: Twitteröin kauan sitten pienen hetken, mutta lopetin huipulla – Louis Theroux twiittasi mulle (lumesta ja lämpötiloista = kätketty rakkaudentunnustus). Sitä ei voi ylitää! Kai jotenkin kypsyin olemaan läsnä niin monessa paikassa tarpeeksi usein, ja se sitten jäi. Facebookkaan taajaan.
6. Intohimosi: Niitä on! Mä intohimoudun helpolla. Käsityöt, sienestys, liikunta. Vaikka sun mitä.
7. Saada vai antaa lahja?: Mä kyllä tykkään paljon saamisesta. Lapsille on kyllä kiva antaa lahjoja, kun ne menee niin övereiksi niistä (ovathan mun lapsiani).
8. Suosikkiviikonpäivä: Lauantai. Siivouksen jälkeen.
9. Suosikkikukka: Orkideat on kivoja, mutta vituttaa kun ne aina viikon kukkimisen jälkeen on taas kolme vuotta yhtä ruskeaa rankaa.
10. Suosikkikuvio: öh. Ympyrä?

 

Mä olenkin jakanut tällaisen eteenpäin jo aika monelle suosikkibloggaajalleni, mutta laittaisin nyt menemään Tänne. Ihana, pohdiskeleva, taitavasti kirjoitettu älykäs blogi, jota pitää ihana, pohdiskeleva, älykäs nainen, joka on taitava kirjoittamaan.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s