Migreenikö se nyt sitten on?

Taisin saada tänään migreenikohtauksen. Iski yhtäkkiä taas se toukokuulta tuttu vasemmanpuoleinen terävä pääkipu, ja kädet puutuivat. Väsytti, itketti ja tuli etova olo. Olen myös tehnyt ihan sikana näppäilyvirheitä.  Vieläkin vähän pöpperö pää, ja tuntuu vähän kurjalta katsoa näytön kirkasta valoa, mutta niitä edellisen kerran karseita näkö- ja tasapainohäiriöitä ei nyt tullut (ja jos tulee, on Johkulla lääkärin tiukka käsky rahdata mut takas tutkimuksiin).

Näinköhän se on suvussa esiintyvä vitsaus mut saavuttanut? Ainakin nettipengonnan perusteella oireet ovat aika osuvat. Te migreenikohtauksia kokeneet lukijani, laittakaahan vinkkejä jakoon. Kuulostaako tututlta oireisto? Mikä teillä laukaisee kohtaukset?

 

Asiasta ämpäriin. Esikoinen sai tänään nenänpielen näppylöihin ekan kerran peitevoidetta. Ovat häirinneet poloa niin paljon, että annoin myöten. End of an era! (Ei löytynyt varastoista kuin mun ihana, melko hintava Dior. Sai saatelauseekseen melkoisen kiellon olla pumppaamatta sitä lärviin oma-aloitteisesti joka aamu 😀 ).

Käykääs tuolla kurkkimassa millaisen haasteen laitoin kersoille viikoksi. Kommentoidakin mieluusti saa.


2 thoughts on “Migreenikö se nyt sitten on?

  1. Kuulostaa migreeniltä. Mulla ei oo paljoa esiintynyt aikuisäillä, mutta pari viikkoa sitten oli, flunssan yhteydessä. Myös mun työkaverilla oli flunssan yhteydessä tosi pahoja päänsärkyjä. Jos olisi joku sellainen tauti liikkeellä, joka laukaisee migreenin, jos on yhtään taipumusta siihen?

    et ei se välttis mikään vakituinen vieras vielä tuo migreeni, vaikka nyt olisikin iskenyt…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s