Sellainen hyvän fiiliksen päivä.

Jotenkin kiva fiilis. Oli töissä hyvä peruspäivä. Tuntui, että touhu oli hallinnassa, ja oli aikaa katsella sillä lailla rauhaksiin hommia eteenpäin. Tekeillä olevan sarjan eka jakso alkaa olla mitassaan, ja on järjettömän hauskaa katsella  sitä isolta ruudulta. Kuulla musat ja nähdä äsken vielä tietsikan näytössä tekstinä vilkkunut kirjain- ja numerosuolle ihan oikean ohjelman oloisena. Miettiä, mitä sarjassa esiintyvät ihmiset siitä aikanaan tykkäävät, ja kaikki muutkin katsojat tietty. On olo, että käsissä on kehitteillä jotain aika ainutkertaista.

Pääsin ekan kerran ikiaikoihin myös spiikkaamaan. Saa nähdä pysyykö ääneni lopullisessa versiossa vai ei, mutta hauskaa se aina on. Sellaista vaihtelua. Kivaa oli sekin, että ihana tuottaja kannusti niin kivasti eteenpäin. Aina parempaa, että hän teki sen mokkapalakahvien välityksellä. Tulee hyvä mieli ihmiselle sellaisesta.

Illalla kävin syömässä ihanaa sushia loistavassa Tiger Sushissa. Puhumassa ja kuuntelemassa. Hyvien juttujen äärellä. Ja nyt meinaan lötvähtää telkkarin eteen katsomaan Blue Bloodsia jädepunttu kainalossa. (Vähän liian likeinen suhteeni höttöhiilareihin pitää kohta suitsia. Muttei tänään kuitenkaan.) Hyvän päivän ilta.

Asiasta ihan toiseen. Laura Koljosella oli taas kiinnostava blogaus täällä. Miten on, kaipaatteko blogeilta ratkaisukeskeistä raivorealismia vai eskapistista unelmointia?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s