Kikkaraa

Koska olen tänään jo startannut blogipohdinnat näin syvällisellä linjalla, voin yhtä hyvin jatkaa samalla tyylillä loppuun asti. Mietin tukkahommia.

Tahtoisin taas kiharat. Olin muutama vuosi sitten kampaajakoulun loppukoemallina työkaverille, ja tykästyin permikseen ihan hulluna (vaikka ajatus aluksi lähinnä nauratti). Koskaan ei ole ollut niin helppoa pään kanssa. Kolmisen kuukautta meni niin, että välillä vaan puristeli jotain kikkarakamaa tukkaan, ja taas oli ihan jees. Sitä kaipaan taas, kun olen saanut venytettyä vähän mittaa tukkaan. Olen, ainakin melkein, saanut ylipuhuttua myös kampaaja-Satun kihartelemaan mua lokakuussa (ja koska tiedän Satun ainakin silloin tällöin käyvän täällä kytsimässä, tämä toimikoon samalla vähän niin kuin tulevan suunnittelun pohjana. Moikka Satu :D)

Silloin edelliskerralla kikkara oli tosi tiukkaa. Kokeilin sitä sekä omalla vaalealla värillä, että melkoisen shokkioranssina Venla-gaalan kunniaksi.

Älkää kysykö mistä tuo pose... Tämä on Maria!n takahuoneesta, ja meneillään on joku outous. Leikkasin toiselta puolelta pois Laurin erittäin erikoisen ilmeen, ja takana heilui joku ninja. Sellaista voi sattua.

 

Nyt kaipailen ehkä vähän loivempaa. Kriteerinä olisi, ettei menisi riihimäkeläismummoksi (vaikka mulla onkin mainio mummeli Riihimäellä).

 

Järjettömän hyvät ilmeet vain jatkuvat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En siis tahtoisi homman menevän vaikka näin:

Mutta tässä olisi muutamia kivoja ehdokkaita mun tukan pituuteen. 

Tää on mun ehdoton suosikkini.

 

Ja joo, tiedän ettei kiharalla saa samanlaista naamaa kuin kuvissa.

Mitäs tuumitte? Mikä on teistä kivoin? Onko koko ajatus kiharasta teistä ihan karmiva? Erittäin 80’s?

Permis jakaa aika lailla mielipiteitä. Mäkin olen jo kuullut muutamankin ”et kai nyt sentään?!”-kommentin. Mutta eipä haittaa. Kokeileminen on kivaa. Sitä paitsi olen yllättynyt siitä, miten paljon permisaineet ja tavat tehdä kiharaa ovat muuttuneet sitten ihanan ylä-asteaikani. Silloin mulla oli pitkä tukka ja otsis. Kampaaja kiharsi koko pään, ja oikein panosti siihen otsatukkaan. Olin puudeli otsassa kuukausikaupalla. Hyyyyyyyyhhhhh.

 


11 thoughts on “Kikkaraa

  1. Just otin permiksen piiiitkästä aikaa (15v?) ja onpa tosi kiva, pirtsakka ja helppo! Olin niiiin kyllästynyt laittamaan tukkaa -nyt ei tartte. Ja kasari on taas hei muotia;) Vaihtelu virkistää sano kissa ku akalla pöytää pyyhki. Mut laitata melko isoilla rullilla. Ei kestä ehkä niin pitkään, mut on tyylikkäämpi (minusta), toisaalta kikkarakin on ihan hauska. Kunnon hoitoaine on must, ettei kuiva liikaa. Mulla se on tosin etu, koska rasvoituu niin helposti.

  2. Kiharahaaveita täälläkin, mutten tohdi ottaa vaalennetuun tukkaan, jos käy kehnosti.
    Tuo Melanien(?) kiharakampaus olis kiva ja mun hiustenpituuteen sopiva:)

    1. mullakin kampaajaa vähän huoletti tukan tila, mutta olen kova tyttö ylipuhumaan 😀 ja sain tehokkaan hoitoaineen hierottavaksi latvoihin tässä välissä. täytyykin mennä sitä hieromaan 🙂

  3. Mitkä onkaan ne parhaiten kosteuttavat hoitoaineet? Itselläni on kuivahko hiuslaatu, mutta haaveilen myös kiharoista. Haluaisin tietää millä tuotteilla kiharat saisi pidettyä kauniin kiiltävinä ja terveinä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s