Kosmista ohjausta hajuvesikaupoilla

Kävipäs hassu sattuma tänään! Sinänsä turhamainen ja pikkuinen asia, mutta hassu yhtä kaikki. Ihana hajuveteni (Cuccin Envy Me) pääsi loppumaan, ja koska ihmisen ei ole hyvä olla ilman hajuvettä hetkeäkään (tämä on fakta, turha kiistellä), piti jo aamusta lähteä uutta hakemaan. Jostain syystä päätin vaihtaa merkkiä, vaikka edellinen onkin yksi kivoimmista kokeilemistani. Tuli vain sellainen fiilis jollekin uudelle.

No, ihan erillisenä asiana olin eilen illalla ajatellut miten jättimäisen ihana nainen onkaan Keira Knightley. On vain. Tuli mieleen, että pitäisi se Black Swankin viimein nähdä, kun on niin tykätty. Vähän vaan jotenkin hirvittää se. Joka tapauksessa Keira oli mulla mielessä tällä tavalla siis.

Ja takaisin tähän aamuun. Menin ensin nuuhkimaan Sokoksen pullorivejä, mutta turhauduin taas etsimisen vaikeuteen. Niinpä kävelin pikku parfymeriaan siinä lähellä, ja aloimme metsästää uutta tuoksua (olen tehnyt tuoksuostokseni täsmälleen saman kaavan kautta – Sokos – turhautuminen – parfymeria – jo ainakin kolmesti tai neljästi.)

Myyjä esitteli aika monta pulloa ja purnukkaa, kunnes ihastuin tosi paljon. Päädyin Chanelin Coco Mademoiselleen, joka ihanan tuoksun lisäksi myydään vielä mainiossa kassihelpossa täyttöpakkauksessakin.

 

Kuva http://www.cosmetictimes.com

Mikä sitten on yhteys Keiran ja tämän uuden löytöni välillä? No katsokaas mihin törmäsin heti ostoksen tehtyäni netissä:

 

 

Ha! Ehkä mun jollain kosmisella ohjauksella todella piti ostaa juuri tuo tuoksu juuri nyt.


2 thoughts on “Kosmista ohjausta hajuvesikaupoilla

  1. Nyt kun käytät sitä niin aina kun katsot sitä pulloa ja sumutat sitä niin hae samalla aina joku hyvä asia itsestäs. Kehu kuin nätti olet tms. Näin miellät sen tuoksun hyvään fiilikseen ja saat sumutettavaa itsetunto boosteria. Mulle käy näin kun muutekin yhdistän tuoksut vahvasti tunnelmiin ja ihmisiin.

  2. Hyvä idea 🙂 Keirakin sanoi tuoksusta (pakko oli tietty heti lukea kaikki, kun nyt ollaan näin tälleen kosmisessa yhteydessä toisiimme hänen kanssaan) että se antaa olon että on helppo seistä suorassa. Ainakin siis mut nähdään entistä ryhdikäämpänä tämän vuosi 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s