Muistakaaa hengittäää!

Älkää kysykö mistä helvetistä tämä nyt juontui mieleeni. Juontuihan nyt vaan. Muistin olohuoneen maton hajun tarkalleen. Karhean pinnan kämmenten alla. Kamalat kulahtaneet verkkarit. Puuskutuksen.

Jumppasiko kukaan teistä teininä Annan aerobick -kasetin tahtiin? Minä (ainainen painoneurootikko näemmä jo tuolloin) kulutin sitä uutterasti. Edelleen muistan ne kamalat kannustusreplat (”muistakaaaa hengittääää!” ja ”tämähän tuntuu hyvältää!”) aina kun kuulen jonkin näistä biiseistä:

 

 

 

Apua!

 

 

 

PS. Esikoinen selvitti äsken ruokapöydässä kuopukselle jotain päättäen sen lauseeseen ”se on sellainen moraalidilemma”. Oli vanha fiilis ihan heti hetkessä. Kuopus 9v vähän muljautteli silmiään. Ei mennyt ihan jakeluun (ja se toki oli esikoisen tarkoituskin).

 

Mainokset

4 thoughts on “Muistakaaa hengittäää!

  1. Ah, mitä muistoja. Täytyy tunnustaa, että kyseinen jumppakasetti on hyvin muistissa. Jumppasin kuin hullu joskus aikanaan kuunnellen ohjeita C-kasetilta.
    Joka kerta kun kuulen esimerkiksi: ”Words, don’t come easy to me….”, muistuu tämä ko. jumppa mieleen liikkeineen ja puuskutuksineen.

  2. Ei voi olla totta että joku muukin muistaa Annan aerobikjumppa -kasetin!! Jossain vaiheessa luulin jopa kuvitelleeni koko jutun, mutta onneksi lapsuuden kaveri muisti sen myös. Harmittaa ihan pirusti kun olen hukannut kys. kasetin, sen avulla saattaisin jaksaa jumpata vielä nykyäänkin. Tosin suurin treeni tulis varmaan vatsalihaksille, kun muistelin niitä muistoja mitä se tuo mieleen :D.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s