Kesä, olet mennyttä! VR, olet perseestä!

Ihme pelleilyä! Lähdin kotoa raikkaaseen syksyyn, ja tulin hikimärkänä kotiin keskelle jotain kesää. Ihan likaa päällä. Ärsyyntyneenä ja tunkkaisena.

En pidä tällaisesta. Pidän vuodenaikojen selkeistä eroista. Pidän siitä, että kun on aloitettu syksy – ruskaa, kirpakkuutta, villapaitoja, neulehattuja, punaviinipunaista ja sinapinkeltaista – niin sitten mennään sillä rehdisti perille asti. Sinne talveen. Ei mitään tällaisia urpoja jälkikesiä.

Lämmin, sinun aikasi on mennyttä. Älä tule enää takaisin! Tulet vasta 9 kuukauden päästä taas, niin kuin säällistä (hih) on. Niin.

 

PS. Olen nyt viisi kertaa yrittänyt ostaa niitä kuuluisia uusia lippuja junaan. Kolmesti en ole päässyt säällisessä ajassa edes luukulle, kun juna on jo ollut laiturilla ja on pitänyt lähteä ilman. Tänään aamulla numeroni juuri koitti, mutta juna ehti siihen taas. Ja sitten iltapäivällä, jonotettuani 20 minuuttia ja päästyäni tiskille, kassan pankkikorttilaite kaatui ja jäi jumiin. Hirmu kiva.

Kukahan korvaisi ne kulut, jotka syntyvät siitä että pitää joka päivä ostaa kaksi kallista kertalippua junaan (39 euroa ja risat!) kun ei tuota lipputouhua saada asemilla sujumaan? Hintaeroa tulee päivässä yhteensä reilut 16 euroa, eikä todellakaan meikäläisen eduksi. Muutenkin on ihan tarpeeksi kallista päästä töihin. Netistäkään en uskalla kuukausilippua ostaa, kun vasta oli lehdessä tieto, että rahat kyllä menevät tililtä, mutta lippua ei koskaan kuulu. Ei ehkä rassaa niin paljon satunnaiskäyttäjiä, mutta joka päivä junailevalla on palko nenussa pitkällä!


2 thoughts on “Kesä, olet mennyttä! VR, olet perseestä!

  1. Vähän samat fiilikset ton syksyn kanssa, haluaisin jo heti käyttöön uusia neulomuksia.
    Vähän hullulta näyttää näillä keleillä pitää muhkeaa kauluria kaulassaan;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s