Sellainen per(u)sperjantai.

Vähän sellainen paskemman meiningin päivä tänään. Lekuri lasketteli tulemaan, että migreenin lisäksi mulla näyttää olevan myös astma. Lisäksi todettiin, että kilpirauhaslääkitys on ihan sikana liian korkea, ja sitä pitää alkaa purkaa koska se aiheuttaa jo sydänoireita. Tuon lääkityksen muuttaminen on aina tosi ankeaa puuhaa, koska tasot vaikuttavat suunnilleen kaikkeen koko kropassa. Verikoetta, ultraääniajanvarausta, PEF-testiä ja iso kasa reseptejä oli siis tänään perjantain meininki.

Nyt väskättää. En tiedä ehkä ketään joka olisi koottu yhtä kehnoista paloista kuin minä. Tai no okei, tiedän muutaman, mutta antakaa nyt vähän uikuttaa silti.

Ensiapuna tilattiin kaikille perheenjäsenille pitsaa, haettiin kilo irtokarkkeja ja vuokrattiin School of rock. Jälkihoidoksi voi katsoa vaikka läpi kaikki nämä. Kyllä se fiilis siitä taas nousee.

Mainokset

2 thoughts on “Sellainen per(u)sperjantai.

  1. Uikutuksen pitää olla sallittua kelle vaan kun siltä tuntuu (paitsi mukuloille,jos samaa asiaa on jo uikutettu miljoona kertaa..=D)Samat fiilikset täällä usein tuosta jämäpaloista kasatusta kropasta. Miten hitossa voi yhteen kroppaa mahtuakin niin paljon kränkkää? Ei aina ymmärrä. Itselläni oli joskus aika kauheitakin migreenikohtauksia ja niitä saattoi tulla vähintäänkin kerran kuussa. Kun opin tunnistamaan alkuoireet, osasin jo ajoissa mennä pimeeseen peiton alle ja vähän näin helpottaa oloa. Tosin migreeniäkin on montaa lajia ja jokaisella omanlaisensa kokemus. Nyt jostain syystä kohtauksia ei ole muutamaan vuoteen ollut(kop kop…)Samaten sain astmadiagnoosin noin 5 vuotta sitten, ja nyt olen ollut ilman lääkitystä pari vuotta, että mitähän sekin oikeasti oli. Tarkoitus tässä tsempata,kaikki sairaudetkaan ei välttämäti ole tullut jäädäkseen. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s