”Jotain saatana emansipatorista kivuutta!”

Mä hankin mulle 35-vuotislahjan. Ilmoittauduin Roller derby -luisteluihin. Jos siellä on kivaa, ilmoittaudun oikein kurssille. Tämä tietysti on umpihullua. Itsemurha. Järjetöntä urpoutta. Juu ei tartte ees sanoa. (Yksi jo ehti) Mutta ottaa niin päähän olla vaan koko ajan että selkävammanen, astmanen, migreeninen, ennakkoverovelvollinen. Kapina! Anarkiaa! Jotain saatana emansipatorista kivuutta tähän uhkaavaan tylsistymiseen nyt ja vähän äkkiä.

Edes yhdet koeharkat haluan luikata sellaisilla just oikeanlaisilla rinnakkaispyörällisillä rulliksilla (jollaiset mulla lapsena just oli = merkki) verkkosukkiksissa ja mustassa tyllihameessa ja tuupata kaveria lanteeseen mutkassa kovaa. Vähän kampata jos tuomari ei nää. Irvistää hammassyndin takaa.

Nyt en vaan jaksa olla koko ajan varomassa ja hissuttelemassa ja arpomassa että sattuuko tänään ja sattuuko huomenna. Jos sattuu, niin sittenhän vähän sattuu. Näin se kuulkaa on. Pumpulointi ei passaa mulle.

Ja mä koeluistelen ja ilmoittaudun kurssille ja käyn sen ja perustan perkele vielä tähän kaupunkiin uuden seuran, jos ei muuten ala onnistua. Vaikka sellaisen Suomen raihnaisimman, hiljaa luistelevimman, rankavammaisimman ja keski-ikäisimmän, mutta anarkistisen. Who’s in?

Mainokset

2 thoughts on “”Jotain saatana emansipatorista kivuutta!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s