Roller Derbya, jeeee!

Ei jaksa muhia reseptipinkan ja diagnoosiläjän alla. Oli pakko lähteä eilen vähän ilmoille. Tuuppasin perheen autoon ja Pasilan urheilutalolle Roller Derby-maaottelua katsomaan. Järjettömän hieno laji! Oli ihan mahtava ilta. Kyllä entisessä lippupalloilijassa heräsi ihan tajuton hinku päästä tuuppimaan luikkajalkaisia naisia asianmukaiset releet päällä. Hämeenlinnan pitää saada oma jengi – mä olen heti mukana!

Vedimme tietty asiaankuuluvat kuteet päälle yleisöönkin – mustaa tylliä ja metallia. Katsomossa mikä tahansa överimpikin veto olisi mennyt läpi heittämällä.Lämmittelyottelukin pelattiin lajille tutuissa asuissa, mutta maajoukkueet ottivat virallisemman asenteen ja pelasivat näin:

Pakko päästä katsomaan lisää matseja!

 

 

 

Ihan tasan toisesta suunnasta asiaa samaan syssyyn. Sain eilen ne kaivatut kikkarat tukkaan, ja ensi viikonlopun tanssitapahtumaan tarvittava Marilyn tribuuttini alkaa kehkeytyä. Koska RD-matsiin sai luvan kanssa vetää meikit simmuun pelkäämättä mahdollisia ylilyöntejä, treenasin samalla sutien kanssa Marilynin kikkoja. Olen kuulkaas opetellut aivan internetistä. Ihmeellistä tämä nykyaika.

Tässä pikku kurkkaus puolikkailla kuvilla, ettei ihan koko (huikean kutkuttava, eikö totta?) jännitys menisi ennen ensi viikkoa. Toivottavasti jengi panostaa tänä vuonna meidänkin tapahtumassamme ihan täysillä taas pukuihin! Siellä on perinteisesti nähty melko hillittömiä vetoja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s