3. JPE

Ajattelin jakaa kanssanne tämän ihastuttavan kuvan kampaajalta.

Now there's a Rixulaismummo for you right there!

Päivä 3 Jälkeen Permanentin (JPE) on meneillään. Kihara on niittänyt mainetta erityisesti vauvojen ja miespuolisten työtovereiden parissa. On kuulemma pakko päästä puristelemaan. Myönnän tämän. Miten ihanaa on olla minä, kun voi puristella ihan rajatta vaikka jatkuvasti! (Tiedän, että jalostatte tämän ajatuksen pidemmälle ilman, että mun tarttee tehdä sitä tässä. Vetoan blogin nimeen.)

Olen saanut melkoisesti lammas -vertauksia. Samoin hieman ristiriitaisia ”Aika 90-luku!” ja ”Ei siis yhtään sellanen 90-luku!” -kommentteja. Jokunen on hiukan järkyttynyt, mutta voittopuolisesti pää kerää kehuja. Itse viihdyn erinomaisesti, vaikka vielä vähän peilaavien pintojen ohi kulkiessa hätkähdyttää.

Nyt muistan taas, miten iisiä onkaan kun voi aamulla vain vähän, niin, puristella – ja mikrofoni asettuu paikalleen vähän itsestään. Tukkaan voi surutta tuupata myös vaikka noin norsunkokoisen ruusukkeen ilman pelkoa (enemmistä) ylilyönneistä.

On myös ollut aika kaivaa esiin parin vuoden takaa varastoihin jääneet kikkaratökötit ja tietty nostalginen diffuuseri hiustenkuivaajaan.

Viikonloppuna meinasin kokeilla, miten tukka taipuu isoille rullille. Tähtäimessä ovat ne Marilyn-kiehkurat. Olen ymmärtänyt, että permispohjan pitäisi luontua mainiosti tällaiseen kääntelyyn, jos sen tekee hyvillä pohja-aineilla ja kosteaan tukkaan. Taas on tietolähteenä joka toimittajan luotettava suosikki – inttärnet lukuisine keskustelupalsta-ammattilaisineen.

Toivottavasti en räjäytä koko tukkaa kokeilulla, tykkään tästä tällaisena tosi paljon!

Aika paljon se muuttaa. Pelkkä kikkura.

Tytöt tekivät silitettävistä Photopearl-helmistä kuvankin:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s