Tahdon tuoreeksi lihaksi!

Ja mitä Roller derbyyn tulee… oon jo ihan liekeissä. Mut hyvin tuntevat sen tietävätkin, että varmin tapa saada mut villiintymään asiasta kuin asiasta on aloittaa että ” No sitä sä nyt et ainakaan voi…” tai ”….ihan mahdotonta”. Tuossa kohti olen jo luistinkaupoilla. Ja hei, jos alkeiskurssille on pääsykokeet, se on vika naula arkkuun. Tällä kilpailuvietillä mennään koklaamaan jo pelkästään siksi.

Ensi viikolla on ensin ”sukkaderbyt”, joissa pääsen vähän koklaamaan muuvsseja ilman luikkia, ja sitten viikonlopulla jo rullaillaan parituntinen open skate. Aika äkkiä kai se siitä selviää, onko laji kuolemaksi.

Meinasin perehtyä tulevaan katsomalla Whip it-leffan ja generoimalla loputtomasti mahdollisia mahdollisimman kaksimielisiä pelaajanimiä. Ihan parasta! Todella-kin tartten just nyt just tällaista kivuutta kaiken tämän lääkärissä ramppaamisen vastapainoksi. (Tänäänkin hoitaja puhutteli kuin jotakin täyttä diletanttia opettaessaan PEF(fa!)-mittausten tekoa…huoh).

Ah, en malta odottaa derbyilyä! Haluan Fresh meatiksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s