Surkutteluja ja shiatsua

Väsynyt on meininki. Ihan siis vain aidosti väsynyt. Intensiivistä työrupeamaa, paljon lääkärissä hyppäämistä, kaikenlaista sellaista kasaantuvaa mentävää ja tietty tämä perus humppa päälle. Onneksi huomenna on perjantai.

Pimeäkin on taas hyökkinyt päälle. Aamu alkaa kirkasvalolampulla ja monella isolla kupilla kahvia. Ja yhtäkkiä pitäisi taas olla kaivamassa kersoille paksumpaa takkia ja oikean kokoisia kenkiä. Blääh.

Olin eilen aika säälittävä näky. Pillitin peiton alla kaikkea maailman kurjuutta ja vääryyttä. Oikein sillä lailla räkä poskella ja ääneen. Annoin tulla vaan, pitkästä aikaa. Ihmisten kovia kokemuksia. Osin omia, pääosin muiden. Tiedätte kyllä sen hetken, kun tuntuu että liikaa on kaikkea kamalaa, hyvillä ihmisillä huonoja kohtaloita, ja vähäksi aikaa menee koko horisontti sumuun.

Sitten ihana mies tuli kaupasta mukanaan pitsaa perheen iltaruuaksi. Kassista hän kaivoi kaksi minun kokoistani kaunista mekkoa ja shiatsu-hierontailmoituksen. Oli varannut minulle sellaisen lauantaiksi  (kysymättä, pyytämättä! En ole koskaan kokeillut moista.). Hän osaa kyllä hommansa. Joskus ihan materialistiset seikat helpottavat henkisissä kuopissa. Proosalliset jutut. Pitsat ja mekot. Se eniten, että hän tuli ajatelleeksi. Kaikkea tuota.

Oli pakko vähän piristyä. Tuumia, että raahaudun kyllä tämän viikon loppuun. Ja lauantaina teen pontevasti kaikilla voimillani Ei mitään. Paitsi makaan kaksi tuntia shiatsussa. Sitten palaan taas visusti Ei minkään äärelle.

Sunnuntaina teen sitten ihan muita. Derby-koitos siintää mielessä. En suostu samaan tätä orastavaa flunssaa päälle ennen sitä! Tahdon, tah-don, sille Freshmeat-jaksolle! Näin se on. Tänään tulivat rannesuojat postista. Varustukseni on valmis! Minä olen valmis. Se on niin täysin sitä, mitä tähän oloon tarvitaan. Iloa ja rytinää!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s