Valmiina tryoutseihin

Näin perinteisen Nakuna kouluun -unen derbymaailmaan sijoitettuna. Taidan jännittää huomisia tryoutseja enemmän kuin myönnänkään! Olin ajoissa tapahtumapaikalla (Tapanilan urheilukeskuksessa) mutta ilman mitään luisteluun soveltuvia välineitä. Erityisen kuvaavaa siksi, että olen valtaisalla innolla haalinut nyt kasaan kaikki tarvittavat välineet, enkä malta millään odottaa että pääsen sporttaamaan niitä huomenna. Olin siellä tiukoissa kankeissa farkuissa ja paidassa, josta näkyi läpi rumat löysät rintsikat. Klassikko!

Aion toden totta muistaa kamat huomenna. Tässä loput suojistani:

Ovaalia kiertämäänhän ei ole mitään asiaa ilman hyvää kypärää, hammas-, polvi-, kyynär- ja rannesuojia. Niin ja joo, luikkia, mutta nehän jo fiilistelinkin teille.Lisäksi olen, tietysti, hankkinut vedenkestävän turkoosin rajaustussin ja kasan värikkäitä sukkahousuja – lähes yhtä olennainen osa varustusta.

ja koska olen niin äärimmäisen katu-uskottava hahmo, olen liimannut kypärän otsikkoon pelotteen vastustajalle. Hän näyttää tältä:

Hyytävä, eikö?

Jos pääsen Freshmeatiksi, alkaa kiivas derbynimen etsintä. Kaksi suosikkiani Haddie Nuff ja Renée Hellswagger ovatkin jo käytössä (tai liian likeinen versio on, silloinkaan ei heltiä käyttölupaa). On siis alettava alusta. Voihan olla, että kehitän teille, loistavat kieliposkiset lukijani, kisan aiheesta (Mutta sinä uusimmista, Yrjö, älä sinä osallistu. Lukukertojen Huoraaja tuskin menisi läpi. Se kääntyisi niin huonosti kansainvälisille kentille). Siitä lisää sitten, kun selviää pääsenkö edes koko jaksolle. Olenhan jo muistanut kertoa miten paljon toivon sitä? No olen.

Olen lukenut myös roller derby-kirjallisuutta. 50-sivuisen sääntöpumaskan ohella törkeän kiinnostavan Down and Derby: The Insider’s Guide to Roller Derby:n, jossa ensin tutustutaan historiaan (30-luvun kultavuodet, ah!) ja sitten pelin nykymeininkiin (yhtä ah!) ja Pamela Ribonin Going in circles , joka on enempi ihan vaan romaani aiheesta.

Huomaan myös katselevani Hämeelinnan naisia sillä silmällä – tuo ainakin lähtisi mukaan jengiin! Ja miettinyt millä foorumilla alan huudella, kun tulee aika pistää porukkaa pystyyn. Olen siis syvällä jo. Ja sen takia alkaa olla kiusallista, jos en pääse edes alkeiskurssille. Pitäkäähän siis peukkuja!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s