Syvällistä shortsijorinaa sairastuvalta

Ähkin täällä unen rajamailla ja koitan pysyä poissa verkkokaupoista. Ajatus pysyy kasassa noin kolme sekuntia. Käytän tämän kolme sekkaa nyt todella syväluotaavaan rd-mietintään. Esimerkkiin siitä, että vanha koira – uudet temput –hommeli voi toimiakin.

Pitempään blogejani seurailleet muistavat ehkä kiistattomimman ammatillisen tähtihetkeni, hämmentävän pyrähdyksen Maria! -ohjelman käsikirjoittajan roolista kameroiden eteen muutama vuosi sitten. Silloinhan testattiin suorassa lähetyksessä kavitaatiohoitoa allekirjoittaneen rotusäärille.

Aika aikaansa. Tämän hetkisessä kässärityössäni onkin merkittävän vähän vastaavia velvollisuuksia...

Tuolloin tuntui lähes ylittämättömän kuumottavalta olla esillä minimittaisissa shortseissa. Mutta hei, The Times They Are a-Changin!

Nyt vedän luikkatreeneihin moiset (en kylläkään juuri noita pinkkejä)  jalkaan ihan ilman mitään mutioita. Taisivat viimeksi olla vielä vähän lyhempilahkeiset. Oikein suorastaan viihdyn. Jouduinkin ehkä äsken vielä tilaamaan noitten eilisen postauksen Mad Max-shortsien kylkeen toiset, toppaamattomat tappavan söpöt retropökät karpalon värisenä valkoisilla kanteilla. Musta sukeutuu suvereeni shortsi-ihminen. Kuka tiesi odottaa?

Roller derby = when ”too short” no longer exists in your wardrobe vocabulary.

Koska syvällisyysaste tekemisissäni on juuri nyt juuri tällä tasolla,  painun peiton alle möhmimään. Tsirp.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s