Ekat treenit!

Jihuu jihuu jihuu, ekat Freshmeat-treenit oli eilen! 2,5 tuntia pöhellettiin menemään. Ja heti tarttis saada lisää! Viikon huonoin puoli on se, että sunnuntaiden välissä on niin monta päivää.

Treenailtiin paljon kaatumista. Erilaisia liukuja. Opeteltiin myös  nousemista. Etenkin nopeaa nousemista. Se ei ole kyllä vielä ollenkaan nopeaa, mutta siihen tähdätään. Luin Rolling in circles-kirjaa, ja sen päähenkilö ajatteli aina kaatuessaan, että kohta tulee luistinta naamaan. Se nopeuttaa! Sitä jotenkin siellä pötköllänsä maassa tajuaakin, että ympärillä pörrää 240 kpl kovia, melkoisen mustelmoivia rullia yhteensä kuudessakymmenessä vielä aika huterassa ja kokemattomassa raajassa. Ne naamaan ja vot = nopeasti ylös. ”Fall small” – ajatuskin menee jakeluun kyllä, ja sekin että sormet kannattaa pitää nyrkin sisällä jemmassa.

Sain ekat pienet treeniruhjeetkin. Rannesuojat pureutuivat yhden trillin aikana niin kovaa kädenselkään, että mustelmoidun. On siis tolkkua siinäkin, että pitäisi opetella nousemaan sieltä tantereesta ilman käsien apua. Hello reisilihakset! Suhtaudun mustelmiin rakkaudella. Hyvässä hommassa hankitut.

Sainhan mä yhden vamman jo sieltä pääsykokeista – purin niin kovaa hammasuojia, että poskilihoista veri tirsui suuhun. Heh. Ja niin, eilen kotiin ajaessa leuka kramppasi. Ihmettelin kipua ja tutinaa siinä kaksarin alueella. Vuoden Uskottavin Atleetti. C’est moi!

Niin törkeän kivaa. Niin törkeän kivaa!

 

Päivän teemabiisin kertsi kuuluu oikeasti ”We wanna move like Dagger”

 

Mainokset

4 thoughts on “Ekat treenit!

  1. No niinpä, olis jo sunnuntai! Johan se oli öö …eilen… 😀 piti tulla tänne sun blogiin vaklailemaan, mäkään en varmaan omassani kohta muusta puhu ku rollailusta 😉

  2. Hahaa, tätä sun roller derby -innostusta lukiessa tuli vain mieleen, jokohan kohta vanhalle vastarannan kiiskelle valkenee, miksi me oltiin silloin aikoinaan niin innoissaan siitä futiksesta 😀

    1. no on saatettu duunissa tähän suuntaan jo vähän vinkata. Melko usein. Ellei toistuvasti aina maanantaisin. Ja huomenna vinkataan taas, olen varma. Mutta ei, en usko millään että se ois ollu yhtä siistiä 😉 Ei.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s