Paskakvartaalin sikaviikot, ettekö te lopu koskaan?

Tämä pimeys lietsoo musta esiin ihan gargantuuanisen suursyömärin. On melkein liikuttavaa, miten aikuinen nainen hakee hyvää mieltä sokerimössöstä. Ilmestyskirjan peto ottaa vallan ilta-aikaan. Ja ilta-aika alkaa nykyisellään 14.26. Tai jotain.

Tänään on maanantai, ja olen jälleen kerran viheltänyt pilliä venähtäneelle pigfestille. Eka päivä on pahin, joohan?

Miten on, vaikuttaako tämä (Katjan termein) paskakvartaali teihin samalla tavalla, vai ahminko täällä yksin itseäni pehmeään hautaan?

 

Mainokset

8 thoughts on “Paskakvartaalin sikaviikot, ettekö te lopu koskaan?

  1. kyllä se täälläkin on. Perinteisesti olen paksuuntunut jouluun mennessa sellaiset viisi kiloa, mikä ei ole kiva juttu yhtään, sillä olen jatkuvasti odottavalla kannalla että ne kymmenen ylimääräistä menisivät poispäin. Paskakvartaali syötättää ja pahasti. Hiilihydraatteja, ja nopeita sellaisia, niitä täällä mätetään. Mun vartalo haluaa vaipua talvihorrokseen ja hakee nopeaa rasvaa ympärilleen?

  2. Tämä vuodenaika on hirveä. Keho huutaa endorfiinia muodossa missä tahansa, yleensä hiilareiden. Kiskaistuani toistuvasti iltaisin jätskiöverit päätin vetäistä kylmän kalkkunan. (Kuvainnollisesti, huom…) Eli ei herkkuja ennen 17.12., jolloin on kuopuksen synttärijuhlat. Armas siippani lähti diiliin mukaan, vetäistyään hänkin muutamat kiitettävät perunalastuöverit.

  3. Apua, ne sen talon keksikäytännöt on kyllä yli kaiken normijärjen 🙂

    Ainoa hyvä puoli asiassa on, että tulipahan aika moneen laatuun otettua elinikäiset överit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s