Vihdoinkin: KAKOLA 2!

Mä oon ihan tohkeissani. Äpönä. Täysin kierroksilla. Eilen pidettiin YLEn lehdistötilaisuus, ja julkistettiin vihdoinkin se työprojekti, jonka tahdissa olen lukuisan mahtavan joukon kanssa hengitellyt tosi tiiviisti keväästä saakka.

TV 2:n Kakola-ohjelma starttaa 12.1. 2012 ja sarjaa nähdään 8 jaksoa. Kyseessähän on vankilareality, joka pureutuu nuorten elämänhallinnan isoihin vaikeuksiin. Tällä toisella tuotantokaudella Turun pahamaineiseen keskusvankilaan suljetaan kahdeksaksi päiväksi kuusi rikollisille teille ajautunutta tyttöä näkemään ja kokemaan, mihin elämä voi johtaa, jos mikään heidän nykyisessä elämäntavassaan ei muutu.

En ollut mukana tekemässä Kakolan ekaa tuotantokautta, jossa selleihin lukittiin joukko poikia. Olin kyllä Tarinatalolla hommissa tuolloinkin. Käsikirjoitin Maria! –talkshowta Neloselle, ja seurasin samalla isolla innolla, miten viereisessä huoneessa tehtiin tätä ohjelmaa. Kun Kakolan ykköskausi alkoi pyöriä ruudussa, jäin heti koukkuun. Tykkäsin sarjan ideasta ja toteutuksesta aivan älyttömästi.

Kun sitten myöhemmin tuli tieto siitä, että ohjelmasta tehdään toinen tuotantokausi ja vuorossa olisivat tytöt, ja soitto jossa kysyttiin tahtoisinko käsikirjoittaa sen, ei todellakaan tarttenut kyllä miettiä tasan yhtään. Olin ja olen edelleen ihan järjettömän fiiliksissä siitä, että pääsin tekemään tätä! Kyseessä on myös ehdottomasti isoin ja haastavin käsikirjoitusduunini. Ja ihan ilman muuta kaikin puolin vaikuttavin projekti, jossa olen saanut olla mukana (muita ihania projekteja toki yhtään väheksymättä!).

Voi hitto. Koko mukana oleva porukka niin linssien edessä kuin niiden takanakin on niin mielettömän hienoa sakkia, että harvoin pääsee niin läpi-ihanan joukon kanssa töitä tekemäänkään. Mä en malta odottaa, että näette koko huikean päähenkilökaartin! Sitä paitsi olihan nyt ihan übersiistiä olla Kakolan muurien sisällä kuvausjakson ajan! Vaikuttava paikka. Olimme siellä myös aika historiallisena ajankohtana, koska koko vankila suljettiin pian kuvausten jälkeen kokonaan yleisöltä, ja paikalle tulee käsittääkseni jotain verohallinnon tiloja (voi miksi, minä kysyn!) .

On ollut älyttömän vaikeaa olla hiljaa sarjan tekemisestä. Nyt onkin ihan siisteintä, että se julkattiin! Seuraavaksi jään jännityksellä odottamaan, minkälaista keskustelua sarja ulos tullessaan herättää. Jihuuu! Mahdoinko jo mainita, että olen aika fiiliksisssä?

 

Kattelitteko Kakolaa ykköskaudella?


6 thoughts on “Vihdoinkin: KAKOLA 2!

  1. Hei!

    Kuulin eilen, että veljeni entinen tyttöystävä on yksi Kakolan tytöistä. Hirveä googlaus päälle ja selvittämään, koska se alkaa. Missään ei ollut infoa asiasta, onneksi blogisi auttoi. En malta odottaa viikkoa!

    En katsonut Kakolaa kuin sivusilmällä ykköstuotantokaudella. Kyllä kävi mielessä, että pitäis seurata, mutta aina unohtui katsoa seuraava jakso. Nyt ei tule niin käymään!

    1. Hei Lii! Kakola alkaa ens viikolla torstaina, 12.1 ja kanava on YLE 2. Ihan ekan jakson näkee myös etukäteen Areenasta jo nyt 6.1 perjantaina! Kerro sitten mitä sarjasta tykkäät kun oot seuraillut 🙂

  2. Voitko muuten paljastaa, että milloin tuota kuvattiin? Kiinnostaisi tietää, sillä tosiaan tämä eräs tyttö X oli viime kesänä iso osa elämäämme, joten haluaisin jonkin sortin aikajanaa hahmottaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s