Takapuoleni tarkoitus paljastui!

Järjettömän hauskat roller derby –treenit! Hauskimmat tähän asti, ja se on aika hyvin koska kaikki edellisetkin on olleet niin törkeän kivoja. Ja onneksi nautiskeltiin vain ihan parit knee tabsit.

Päästiin vähän jo lähemmäs tulevia pelifiiliksiä, kun treenailtiin positional / booty blockingia, eli tälleen amatöörikäännöksenä sitä, että estetään toisen eteneminen tälläytymällä siihen eteen. Ja kas, olen aina tiennyt että tällä mun kantakirjatakapuolellani on elämässä jokin suurempi merkitys, ja tämä se oli! Use what God gave you.

Pujottelutreenitkin oli tosi hauskoja. Meitä oli jonossa käsivarrenmitan päässä toisistamme 15 luistelijaa. Jono luisteli koko ajan eteenpäin, ja jonon perimmäinen pujotteli pötkön läpi puolia vaihdellen. Yllättävän vaikea pitää etäisyys tasaisena edellä luistelevaan tyyppiin samalla, kun koittaa katsoa ettei kompastu ohittavaan luistelijaan. Ja yllättävän pieni väli on se käsivarren mitta. Hyvin hokasi, miten paljon auttaa jos muistaa kertoa edessä olevalle, mitä on tekemässä.

Treenailtiin myös jarrupaloilla juoksemista. Luisteltiin läpi hauskaa temppurataa, ja kyllä se nyt sieltä alkaa luonnistua miten kuten. En vaan tajua niitä isoja weaveja, en vaan tajua. Pikkuiset menee jo Alatalon taikanapin hengessä, mutta isot ei kyllä mene. Sirklaaminen sen sijaan tuntui jo helpommalta, ja yllättäen myös yhdellä jalalla liukumiset. Ja punnertamiseen ja kyykkyihinkin näemmä ihminen tottuu. Julistimme Hietsuperse 2012 –tyyppisen kilvoittelun niiden motivoimiseksi. Tavoittelen kärkisijoja ilman muuta, mutta kilpailu on kova.

Lopun kestävyysharjoitus oli  nimeltään Don’t leave me hanging. Siinä vuoroteltiin parin kanssa. Ensin toinen luisteli 5 kierrosta mahdollisimman nopeasti, ja toinen teki sen ajan lihaskuntoliikkeitä. Sitten vaihdettiin osia. Motivoi muuten melkoisesti luikkaamaan niin kovaa kuin pääsee, kun näkee kaverin lankuttamassa laidalla tuskan hiessä. Ja nyt tuntuu melko tukevasti takapuolessa ja vatsalihaksissa!

Tällä kertaa ei tarttekaan odotella viikkoa seuraavia treenejä, vaan päästään hommiin jo tiistaina! Silloin luvassa on – lupaavan kuuloisesti – off-skates hitting.

 

Note to self: keksi joku hienostuneempi ilmaisu blokkaamisen parityöskentelylle, kuin  ”haluutsä tulla mun perseeseen?”. Ainakin jos vastaanottajan vaimo luistelee ihan siinä lähituntumassa.


4 thoughts on “Takapuoleni tarkoitus paljastui!

  1. Laji lietsoo arvelluttavaan kielenkäyttöön. Ei sille minkään voi. Syyttäkämme valmentajaa, joka toistuvasti kiinnittää huomiomme ”kukkiin” ja nänneihin. On olemassa syy sille, että roller derby on K-18 laji, ja olemme todennäköisesti juuri ratkaisseet mikä se on 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s