No ei näin

Sain junaan aamulla vähän jännän tekstarin. Numero oli tuntematon.

Löi ihan tyhjää. Mitä tai vielä hämmentävämmin ketä nyt paketoidaan? Minua? Miksi tämä minä tai joku tai mikä muu on pakettiin joutumassa? Mihin minua tarvitaan tässä paketoimistoimessa? Minne toimistolle ylipäätään pitäisi ilmoittautua?

Lähetin ytimekkään vastaviestin Häh? ja puhelin pirahti.

Kävi ilmi, että minua lähestyttiin Punaiselta ristiltä. Olen heidän vapaaehtoistyöntekijälistallaan, ja nyt kaivattiin uutteraa paketoitsijaa kirjakaupan joulusumaan. Ok. Ei vain ollut käynyt viestittäjän mielessä laittaa vähän tarkempaa speksiä viestiin, ihan vaikka vaatimattomimmillaankin niin ku lähettäjän nimitietoa.

No, kun nyt niin kivasti käy, että juuri tänään loppuu kahdeksan kuukauden mittainen työsuhteeni täällä telkkuhommissa, niin ilman muuta olen paketointihaluinen hyväntekeväisyyshenkilö. Värväydyin pariksi päiväksi käärimään kirjaa papruun ihan vaikka vain siitä ilosta, että voin joulukuussa tehdä arkisin keskellä päivää ihan mitä vain tahdon. tahdon siis muun muassa kääriä kirjoja paperiin. Sen lisäksi tahdon syödä merkittäviä määriä sushia niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa sushin syöminen on jäänyt sikamaisen vähille. Tahdon myös aamulla nukkua, lukea kirjoja, kirjoittaa lehtijuttuja, olla lunkimpi hermoinen ja määrätä pitkästä aikaa taas omasta ajankäytöstäni.

Laitoin postiin myös elämäni ekan apurahahakemuksen. Voi jos siihen tulisi myönteinen päätös, niin sitten tietäisin varsinkin, mitä haluan tehdä. Tai haluanhan minä ilmankin, mutta sitten pystyisin toteuttamaan haluni. Palattakoon siihen sitten kun päätökset saapuvat.

Note to everyone: nimet viesteihin on hyvä laitella.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s