Puikkohommia

Pimeää ja kylmää. Ihan jees. Pihaan ajettiin eilen jättiläismäärä halkoja pönttöuunin pöhöttää läpi talven. Piti ostohommina hankkia, kun ei ehdi maalle hakemaan. Moni kyläilijä valittelee lattioiden viileyttä. Taidamme itse olla niin eskimoituneita, ettei tunnu missään. Vanhan talon juttuja. Otin kuitenkin onkeeni, ja aloin nitkutella vierastöppösiä eteiseen odottamaan. On pitänyt tehdä se vasta 5 vuotta.

mohair + 7veikka nelkun puikoilla (8x8 cm neliö) = maailman pehmein

Aika nostalginen fiilis. Tämä on superhelppo lappumalli, jonka opin isoäidiltäni Irlannissa sinä kesänä, kun noin 10-vuotiaana vietin siellä kolme kuukautta. Nyt olen koitanut siirtää taitoa omille kakaroille, mutta heillä ei kai ole tarpeeksi tylsää, kun 16 lapun neulominen tuntuu tappavalta taakalta.

Isoveli-kerä ei ihan riittänyt 16 palaan. Sateenkaarta sekaan.

Tossut ovat superhelpot – ei tartte osasta kuin aina oikeeta – vaikka rehellisyyden nimissä tuo lopun yhdistelykohta vaatii multa aina melkoista keskittymistä, että tekeleessä säilyy joku aukko jalan mennä. Näihin saa upotettua kaikki ylijäämäkerät kätsysti. Ohjeet löytää vaikka täältä.

Näihin voi jemmata kaikki kummimmatkin langat. Vaikka vähän tällasta blingiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s