Varovasti nyt, riskejä tiellä!

Tarkkana nyt. Nämä ovat niitä aikoja. Marraskuun loppu. Loppumaton pimeys. Pimeä mieli. Yksin kotona. Selain liukuu kuin itsestään äkkilähtöjen äärelle. Vähän muka siinä mielenkiinnosta vain selailee vaihtoehtoja. Ihan vaan uteliaisuuttaan kokeilee sopivilla henkilömäärillä hintahaarukkaa. Iho kihelmöi muka aurigon säteitä. Nenä hengittää jo melkein merisuolaista ilmaa.

Ei ei ei! Et mene sinne. Nyt ei varata matkoja. Nyt suunnitellaan kylppäriremppaa. Valo ja energia vrs pöly ja kaaos. Mutta siinä on järkeä. Pitemmän kantaman kannattavuutta. Suoraa aikuismaista tilannetajua.

PYSYT NYT VAIN POIS SIELTÄ!

Let's face it. Ihmisellä on koneellaan kunakin annettuna aikana ainoastaan hyvin rajattu määrä lähes edullisesta kuvakulmasta otettuja bikinikuvia tällaisiin tarkoituksiin. Muistan tuon hetken ihanuuden. Hyvän kirjan. Lapsivapaan hotellin. Suolan. Lämmön. Liplatuksen. Vastuuttomuuden kenenkään aamuherätyksistä. Valon.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s