1.12 joulukalenteri starttaa klassikolla

Joulukuu, ole tervetullut!

Viime vuden kalenterissa keräsin teille joulupöydän reseptiikan joulukuun päivien aikana. Lisäksi kuuntelimme ne kaikkein imelimmät kantrijoululaulut. Tänä vuonna olen päättänyt olla nostalgiatunnelmissa.

Joulukalenteriksi liitän tänne joka aamu yhden sellaisen kappaleen, joka jollain tavalla nostaa tunteita menneestä pintaan.

Koska joku ehkä tänäkin vuonna kaipaa niitä joulupöydän reseptejä, niin aidossa menneiden muistelemisen merkeissä linkkaan näihin ne viime vuotiset kalenteriluukut kateltaviksi myös. Ei tartte kaivella arkistoa niin kovin.

Viime vuoden 1.12 luukku löytyy täältä. Lurps. Pitääkin tehdä!

Tämän vuoden eka luukku olkoon tällainen:

Olin tämän biisin julkiasuajankohtana (1982) kuusivuotias, joten ihan siitä alkutaipaleelta en kyllä kuunnellut Bonnieta. Olin vanhempien musiikkimaun armoilla. Onneksi sieltä tulikin aikaa hyvää: Kauko Röyhkää, Dylania, Beatlesia, Eppuja ja Maarit Hurmerintaa ainakin.

Bonnie Tyler ja tämä biisi olivat erittäin kovassa kuuntelussa sitten ala- ja yläasteiden diskoissa, ja edelleen tämä on musta jotenkin aikamoinen. Tätä on luukutettu aikuisenkin iän hipoissa, yleensä siellä menneeseen kuikuilevassa laskutunnelmassa kun on valvottu jo vähän turhan kauan. En voi mennä yksityiskohtiin, mutta sanonpa vaan, että eräs lähisukuumme naitu mies on melko helposti lietsottavissa hyvinkin näyttävään tanssikoreografiaan niinä herkkinä aamuyön tunteina juuri näillä sävelillä. Yritämme sitä joka kerta, ja melkein aina onnistummekin. Ja silloin kannattaa siirtää koriste-esineet kaappien päältä.

Herättääkö laulu teissä muistoja?

Mainokset

5 thoughts on “1.12 joulukalenteri starttaa klassikolla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s