2.12 Hello Jokiniemi

Viime vuonna tämän päivän luukusta löytyi tällaista.

Tämän vuoden toinen luukku olkoon täynnä tätä:

 

 

Ah! Tämä vie välittömästi HOASin hirvittäviin Jokiniemen opiskelija-asuntoihin, joissa asuimme vuoden  1995 liepeillä kun kävin Perhon kokkikoulua. Totaalisen kaamea asuinympäristö ainain tuolloin. Tappelevia naapureita ja alakerran kapakka, jonne (missä hiton mielenhäiriössä – no rahapulassa) värväydyin kaljaa myymään. Kuuntelin siellä pitkät illat kännisten ukkojen raiskausuhkailuja ja analyyseja fysiikastani, ja kerran katselin pyssytappeluakin lähituntumasta.

Ulko-ovemme sisäpuolella oli kuitenkin ihanaa. Eka oma koti ja sisarukset ja monta kivaa tyyppiä samassa naapurustossa. Tämä soi bileissä (joita oli reippaanlaisesti) uutteraan. Muistan yhdenkin kerran, kun joukolla pelastauduimme rankkasateesta meidän keittiöön, riisuimme märät kuteet nurkkaan ja hypimme tasajalkaa tämän tahdissa loppumattomalta tuntuvan ajan. Moikka naapurit (riitelivätköhän ne siksi?!).

Tämä oli toisaalta tiiviin opiskelun ja työnteon, toisaalta päättymättömien sunnuntaiden – pitsalaatikoiden ja Frendit-maratonin aikaa.

Mainokset

2 thoughts on “2.12 Hello Jokiniemi

  1. Mistä ihmeestä johtuu että mä nyt yhtäkkiä saan selvää näistä sanoista?? Mä en oo koskaan ennen saanu. So wierd. Mut en mä tätä videota tosiaan oo hirveästi tuijottanu, tää on aina ollu enemmän bile ja radiomusaa. 😀 Mut en tosissaan oo ikinä saanu selvää niistä ”He drinks another drink, he drinks a vodka drink, he drinks a lager drink” tms sanoista. 😀 Tää nyt kyl varmaan ryhtyy korvamadoksi…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s