Freshmeat-kurssi yli puolivälin jo!

Freshmeat-treenit 5/9 oli tänään, eli puoliväli on takana! Vielä ennen joulua kahdet ja sitten joululoman jälkeen kahdet treenit, ja sit onkin jo Minimum skills -kokeen aika. Se on siis sellainen pohjatasotesti, joka pitää saada kunnialla läpi että saa luvan alkaa ottaa harjoitusmatseja (ja siis matseja noin ylipäätään). Siinä testataan kaiken maailman taitoja käytännössä, ja läpäistävänä on myös sääntökoe. Tiedänkin mitä teen joululomalla. Sääntöjä on reippaanlaisesti.

Tänään treenailtiin lisää pakkatyöskentelyä ja haettiin luikat jalassa hittailuun esimakua nojailemalla toisiimme (silleen vähän lujemmin kuin noin perinteisesti nojaillaan). Pääsin ekaa kertaa vetämään päähän myös Jammerin pantyn – luultavasti myös aika lailla vikaa. Mä olen ruumiinrakenteeltani kaiketi melkoisen synnynnäinen pakkapelaaja. Ja se on todella jees, pakassa on kivaa! Mutta olihan se nyt järjettömän hauskaa tyypata vähän tähtipipohommaakin.

Treenailtiin myös takaperin luistelua, joka vaatii kyllä hitosti lisää harjoitusta.  Jotkut semisurkeat makkarat saan jo muodostettua, mutta vauhdilla ei pääse kyllä pröystäilemään. Samaten treenailtiin radan poikki nopeasti luikkaamista, tekemistä vielä varsinkin niissä laukka-askelissa. Tulis jo jäät luikkaradoille, niin saisi siellä harkkailtua näitä!

Sitä en pysty tajuamaan, miten toi voi joka kerta olla edellistäkin sunnuntaita kivempaa. Luulin jo kauan sitten, että vedettiin jo selkeitä maksimeita kivuudessa, mutta ei. Aina vaan on hauskempaa! Toivottavasti kehitys jatkuu saman suuntaisena. Tai toisaalta, sitten voi olla että mun suupielet repeää korviin asti tästä jatkuvasta virnistelystä. Otan riskin.

Alkavalla viikolla on derbykivaa tiedossa normaalitreenien lisäksi perjantaina, kun pääsen Non-skating Officialin eli nasun ominaisuudessa hommiin Tortut vs Piparit matsiin. Siellä pelaa Helsinki roller derbyn b-jengi ja porukkaa Lahdesta ja Tampereelta. Jeee! Sunnuntain omien treenien jälkeen onkin sitten meidän ihan helmekkään fresharijengin saunailtapikkujoulumikälieneetekosyykekkeröimiselle. Syväparhautta!

Tänään muuten Team Finland pelaa Kanadassa MM-vitos sijasta! Vastassa on Ruåtsi. Matsin näkee klo: 19.30 täältä. Mä katson ainakin! Viimeisen viikon aikana oon nähnyt kaikki muut Suomen matsit, paitsi viimeöisen Ranskaa vastaan pelatun (ja voitetun!). Ja kas, musta on yhtäkkiä kehkeytynyt penkkiurheilijakin. Who knew!

Tässä tosissaan löytää itsestään ihan uudenlaisia juttuja. Tänään punnerrettiin harkkojen aluksi 40 punnerrusta sanktioksi siitä, että osa jengistä ei ollut ajoissa kamat päällä kentällä. Siis 40! Mä en oo ennen osannut punnertaa yhtäkään! Uusia löydettyjä juttuja ovat myös pakarat.

Myös pershousut pääsivät tänään ekan kerran käyttöön. Tuntuvat siltä, kuin luikkaisi isot vaipat jalassa. En hittaillut enkä kaatuillut, joten paha sanoa auttavatko noissa, mutta rumat ne ainakin on!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s