5.12 Teinihuuruja

Viitospäivän luukku oli viime vuonna tällainen. Nyt se on täynnä tätä:

Vanhempani olivat jättimäisiä Beatles-faneja, ja siitä heille suurkiitos. On edelleenkin aika varmaa, että minkä tahansa heidän biisinsä alkaessa voisin hyräillä pulmitta mukana kaiken sooloineen päivineen ja sanat ihan varmuudella.

Meillä oli tapana sisarusteni ja serkku-Tarun kanssa jollottaa näitä joka kerta kun osuimme yhteen. Kaikissa perhetapahtumissa joku soitti kitaraa ja muut jakaantuivat äänissä laulamaan. Ihan mahtavaa! Nuotteja oli puolen metrin pinkka levahtaneessa kansiossa. Sieltä huutoäänestettiin kulloisiakin suosikkeja. Pitääkin etsiä se taas käsiin ja fiilistellä!

Beatlesin innoittamana minä ja Taru (ja muutama miljoonaa muutakin ihmistä maailmassa) perustimme myös ensimmäisen bändini, kahden hengen lauluyhtyeen. Veljeni mukaan olimme The Tank and the blank ruumiinrakenteidemme vuoksi. Sisarrakkautta.

Omasta mielestämme olimme The Lemmings (= sopulit, hih), ja esitimme myös omaa tuotantoa. Tärkein tukikohtamme oli uusikaupunkilaisen Haapalan perheen kellarissa. Olimme molemmat iki-ihastuneita heidän Mikko-poikaansa.

Vieläkin varsinkin isämme pyytävät jossain vaiheessa sukujuhlia paria suosituinta kappalettamme, joissa on usein aika aitohurriganeslaiset sanoitukset mutta hyvä meininki. Ainoita sävellystöitä, joita olen tehnyt akustisella kitaralla (tai juuri millään) on yksi hiteistä: It’s raining. Se oli riipaiseva kolmen soinnun ja sähäkän kertsin rakkauslaulu jollaisen voi kirjoittaa vain 13-vuotias hormonihuuruinen umpirakastunut teini.

Lyriikat: It’s raining, it’s dark there, everything just seems to be so far away… jne. Ah!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s