14.12 Hirven verta ja quad-pilkahdus

Jaahas, 14. lukkuu oli viime vuonna tällainen.

Nyt se on tätä:

Ah, ei nostalgiamuhinoita ilman Bonkkareita! Ihan älytöntä ajatella, että olin 10 v kun tämä ilmestyi. Ajattelin silloin olevani jo ihan tosi iso tyyppi.

Asuimme Tikkurilassa  ja kävin Orvokkitien koulua. Muistan koulusta puisen parakin, sen että pihan tammen alle oli joskus ammuttu hirvi, ja legenda eli että sen verta siellä vieläkin oli esiin kaivettavissa, että koulun tulevaisuutta uhkasi jokin myyttinen Valkoisenlähteentie, että viereisellä kiskalla ei oikeasti saatu käydä mutta käytiin, ja että sen pihasta yritti namusetä saada mua kyytiin klassisella ”katsomaan kissanpentuja”-taktiikalla.

Muistan myös, että näihin aikoihin ostin Tikkurilan torilta muutamilla markoilla sinikeltaiset quad-luistimet, jotka ovatkin olleet mun ainoa kosketus minkäänlaiseen rullaluisteluun ennen nykyistä hurhahtamistani. Noilla sinikeltaisilla luistelin sen kesän ja alun toista, mutta sitten joku perheen koirista söi ne. Enpä tiennyt silloin yhtään, että luikkahommat tekisivät intohimoisen comebackin 25 vuoden kuluttua!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s