15.12 ihan kreisii

15.12 näytti viime vuonna tältä. Tämän vuoden luukku on näin:

 

 

Aerosmith on niin törkeän hyvä. Sellainen kestohyvä. Edelleen se on mun perus sunnuntaiaamumusaa treeneihin ajellessa (silloin soi kyllä Big Ones -levy). Jänskää sinänsä, että iskä Tyler on ottanut tyttö Tylerin pääosaan tähän videoon. Mutta se onkin varmaan ollut muutenkin vähän erikoisiskä.

Tätä kuunneltiin paljon 1993-94 ja ne olivat varsinaisia erikoisvuosia kyllä. Olin Vantaanjoen musalukiossa, sukunimeltäni Arnkil, mutta jo ihan rakastuneena herra Kellomäkeen. Oli muutenkin ihan mahtavia tyyppejä ympärillä, bänditouhuja ja musikaaliesityksiä ja vaikka mitä. Ja sitten siinä yhtäkkiä se syöpä.

Sairastuminen hiljensi tahtia paljon vähemmän kuin olisi voinut – kirjoitinkin samaan aikaan muun luokan kanssa – mutta oli siinä kyllä sitä sairaalahommaa ja kaikenlaista epävarmuustekijää kotitarpeiksi. Toisaalta 17 -vuotias on omasta mielestään niin kuolematon, että selviää kaikenlaisesta vastatuulesta jo melkein pelkästään päättämällä. Jälkikäteen on hirvittänyt enemmän, vaikka mikä tässä enää on aikoihin ollut – välillä vähän lääkitystä justeerataan muttei muuten tunnu missään.

 

Mitä te kuuntelitte 17 -vuotiaina? (Koitan tälleen härkkiä teitä kommentoimaan uutterammin. Teitä käy koko ajan entistä enemmän, mutta kommentoitte jostain syystä koko ajan vähemmän.)

Mainokset

4 thoughts on “15.12 ihan kreisii

  1. Pakko kommentoida, että mä kuuntelin 17-vuotiaana (tosin 6 vuotta myöhemmin) myös Aerosmithia. Se oli se bändi, mitä jaksoin ja jaksoin luukuttaa. Bon Jovi-kausikin mulla oli ollut 3 vuotta aiemmin.
    Ja kyllä nää kummatkin bändit edelleen sykähdyttää 🙂

  2. Mitä kuuntelin… Piti oikein pysähtyä pohtimaan. Mutta siis Technoa! Scooteria, Technotronicia, ja kaikkea muuta mahdollista. Tätä seurasi HC-vaihe reivailuineen. Voi niitä aikoja ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s