Loppu häämöttää!

Oho, olenpas ollut vähän laiska naputtelija! Pahoittelut. Lomalta palaaminen ja töiden käynnistely on jotenkin vienyt mukanaan.

Mutta on tehty muutakin. Eilen oli toiseksiviimeiset freshmeat-treenit. Kohta siis ovat vuorossa ne minimum skills-kokeet, tarkkaan sanoen 13,5 päivän päästä – vaikka kuka tässä nyt laskee. Niiden jälkeen on edessä siirtyminen liigaan, ja luulenpa että jokainen meistä odottaa sitä ihan yhtä pöljänä.

Joulutauon jälkeen takaisin rullille pääseminen oli mahtavaa. Treenailimme taas pelaamista, eniten hyökkäysjuttuja. Olin niin fiiliksissä, että osa drilleistä meni vähän päättömäänkin intoiluun, mutta jäi sieltä taas paljon päähän. Pakkapelaaminen on törkeän kivaa! Olo luistimilla alkaa tuntua paljon varmemmalta, eikä ihan likelle toista luisteleminen hirvitä enää läheskään entisessä mitassa.

Jouduin ekan kerran istumaan treenit loppuun, kun otin siellä intoillessani vähän iskua. Joku tuntui koittaneen napata ohittaessaan palan vasemmasta rintalihaksestani mukaansa. Jääpussilla se siitä meni ilman pulmia, ja molemmat ryntäät ovat tuossa jäljellä edelleen. Olisi tietty ollut parasta luikata koko treenit, mutta onneksi olin paikalla puoli tuntia ennen harkkojen varsinaista alkua, ja sain siinä vähän jo itsekseni hakea tuntumaa.

Viime viikoilla olimme pikkujoukolla treenamassa tekniikoita jäällä. Niillä luistimilla pelkkä seisominenkin pitkän tauon jälkeen tuntui ihan käsittämättömän oudolta. Aika monia ohitus-, jarrutus- ja whip/assist -juttuja pystyi harkkaamaan mitä parhaimmin, ja oli tosi hauska päivä ulkoillessa. Käytiin siitä vielä tekemässä vähän tragikoominen saunaseikkailu ja onnistuneempi ruokailu ennen isojen treenien nasuttamista. Ja sehän nyt on aina yhtä kivaa puuhaa.

Nyt ajatus on aika tuhdisti siellä isojen joukkoon pääsemisessä. Parhaus on alkamassa. Ensi viikoksi pitää olla sääntömeininki hallussa, koska testien kirjallinen osa tehdään silloin. Ihan hyvällä mallilla nuo tuntuvat nyt olevan, uskoisin ainakin. Ja onhan tässä vielä näitä päiviä tankatakin.

 

Töiden puolella tämä on melkoinen erityisviikko. Junailen, autoilen ja lentelen ympäri Suomea tosi tiiviillä kuvausreissulla. Perjantaina lupaan olla aika naatti, mutta hyvin tyytyväinen!

Mainokset

2 thoughts on “Loppu häämöttää!

  1. Meidän joukkueen on myös pitänyt mennä jäälle harjoittelemaan tekniikoita, mutta tää talvi on ollut vähän heikon laatuinen sellaisen harrastamiseen. 😀 Pakkanen paukkuu vasta nyt eli eiköhän mekin kohta jäälle päästä, jee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s