Haasteena voima

Päätin tuossa vuoden taitteessa, että tulen tämän vuoden aikana vahvaksi. Selkä on kuntoutettu hyvään iskuun, joten mitään tekosyitä ei lonnimiseen ole. Nyt touhuun saadaan hyvät suuntaviivat, kun kuun lopussa alkaa Roller Derby Workout Challenge! Se on 8 viikkon tsemppi harjoitus- ja ruokavalio-ohjeineen, ja siihen on nyt jo ilmoittautunut mukaan derbymimmejä yli 70 liigasta ympäri maapallon. Huippua!

Haasteen vika lause on mun suosikki. Siinä kiteytyy lajin parissa vallitseva hyvä fiilis:

 

This isn’t about being skinny it is about being strong,

but don’t blame us if your skinny jeans become your fat pants.

Koska kaikkia lukijoitani eivät derbyilyt tai treenailu ylipäätään ehkä nappaa, niin laittelen ne merkinnät oman kategoriansa alle. Saapi sit hyppäillä yli jos siltä tuntuu.

Niille lukijoille taasen, joita derbyily nimenomaan kiinnostaa, hehkuttaisin että Helsinki roller derby aloittaa uuden Freshmeat-kurssin  jo nyt keväällä! Kannattaa mennä sivuilta utskimaan tarvittavat tiedot ja lähteä koklaamaan hommaa open skates -tapahtumiin! Eka on jo alle kuukauden päästä.

Mainokset

2 thoughts on “Haasteena voima

  1. Ohoh, en ollut tällaisesta haasteesta kuullutkaan! Oli pakko mennä vähän facebookin puolelle nuuskimaan ja laittaa pyyntö ryhmälle josko pääsisi myös mukaan (pienen harkinnan ja kyselyn jälkeen tosin, kun ruokadieetit ahdistaa elopainon ollessa jo valmiiksi vähäinen). Kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s