Kakola kysytyttää

Onpas täällä ollut eilen sutinaa! Monta sataa ihmistä kävi Kakola-aiheisilla hauilla. Mahtavaa, että kiinnostusta riittää. Melko moni sattoi hämmästytä päätyessään haulla tähän blogiin. Kerrotakoon nyt teille uusille vierailijoille vielä, että tämä ei todella siis ole mikään virallinen Kakola-blogi, eikä liity ohjelmaan muuten kuin että minä tämän kirjoittaja olen sarjan toimittaja-käiskirjoittaja, ja siksi täällä intoillut useampaankin otteeseen projektista. Toki teen niin jatkossakin, mutta nämä täällä ilmestyvät postaukset ovat ihan henkilökohtaisia juttuja, eivätkä ohjelmaan tai YLEen virallisesti liittyviä lausuntoja.

Moni on kysellyt, milloin seuraavan jakson näkee. Tänään perjantaina  voi katsoa eilisen 1/8 jakson uusintana TV 2 klo: 22.50, ja toki sen näkee Areenaltakin. Seuraavaa jaksoa pitää odotella ensi torstaihin saakka – vain tuo eka jakso tuli Areenalle maistiaiseksi viikkoa etukäteen. Mutta 19.1 klo: 21.25 sitten tarinat taas jatkuvat.

Mieluusti voitte kommentoida täällä sarjaa – kuulen ilolla millaisia ajatuksia se herätti. Mutta hirmuvaltiaan elkein sallin täällä vain asiallisessa hengessä esitetyt jutustelut (vaikka tokihan saa senkin sanoa jos sarja oli omasta mielestä ihan paska :D).

Tältä siellä näytti yöaikaan.
Mainokset

2 thoughts on “Kakola kysytyttää

  1. Katoin Areenasta ekan jakson ja vaikutti tosi mielenkiintoselta! Yllätyin miten avoimesti tytöt kerto tekemisistään (vaikkakin osa kerto naureskellen). Tuleeko lopussa tai joskus jälkikäteen ohjelma missä kerrotaan mitä heille kuuluu nyt?

    1. Kiva kuulla! Tytöt lähtivät tosiaankin ihanan avoimesti mukaan projektiin! Viimeinen jakso, 8., on juuri sellainen jossa käyn jokaisen tytön luona katsastamassa nykytilanteen. Pysy siis mukana 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s