Fresharikurssi loppuu

Tänään luisteltiin vikat freshmeat-harkat. Ensi sunnuntaina on sitten ne minimum skilssit – kirjallista puolta tehdään jo nyt tiistaina.

Meinasi jäädä treenit tekemättä, kun autosta loppui akku kesken reissun. Sinne jumahdin ärsyttävän lähelle mutta silti liian kauas hallista. Onneksi sain kyydin luistelutoverilta, ja kunnon 1st things 1st -asenteella mentiin eka treeneihin ja tultiin sitten vasta kaapelihommiin autolle.

Oli sellainen puurossa tarpomisen meininki näissä treeneissä. Ei meinannut riittää kunto eikä voima eikä kestävyys. Suojuoksua, tai mitä näitä nyt on. Hutera ja kehno olo kerta kaikkiaan. Ihan epäilemättä tahdotte älyttömästi tietää yksityiskohtia mun hormonitoiminnasta, joten todettakoon että menkat. Enpä olis uskonut kuinka paljon vaikuttaa jaksamiseen sekin. Ja on toki takana tosi pitkiä työpäiviä ja vähän kehnoa nukkumista ja syömistä niiden vuoksi. Heti se vaan tuntuu.

No mutta, kivaahan se nyt oli yhtä kaikki! Kävimme läpi testiin tulevia juttuja, ja ihan ok ne meneekin suurimmaksi osaksi kai kyllä. Muutamia juttuja jännitän, mutta jos ei muulla niin sikamaisella tuurilla nistä sitten mennään. Päättäväisyydellä ainakin.  Kokeilin myös ekaa kertaa tänään sitä kestävyys-/nopeusosaa, jossa pitää saada viidessä minuutissa 25 kiekkaa luisteltua. Se jäi multa viime sunnuntaina tekemättä, kun jouduin istumaan lopputreenit otettuani vähän iskua tissiin siinä pöheltämisen lomassa. Eipä ollut mitään hajua omasta vauhdista.

Sain 24 1/4 ja jäi sen verran korpeemaan, että ens viikolla menee kokonaan. Jos tällä tahmeudella pääsin tuohon, niin nyt kun tiedän miten kannattaa hengittää ja mihin kohti rataa milloinkin ajella, niin on sen mentävä. On vaan pakko. Ja kyllä, astmalääke alle on mulle ihan pakollinen juttu. Hengittäminen auttaa luistelussa.

Lopuksi pelattiinkin taas. Tahmaiselta sekin tänään tuntui, mutta oli pieni pilkahdus parhauttakin. Pääsin yhden jamin aikana lead jammeriksi ja pakan läpi pisteille! Ai että se tuntukin kivalta saada se refe siihen naaman viereen osoittamaan, että tää se on, tämä tässä. Jeee!

Fresharikausi on ollut niin järjettömän kivaa, ettei mitään tolkkua. On kai se näistä mun euforisista hehkutuksistakin ilmi jo käynyt. Nyt on kyllä haikeus mielessä, kun se näin saatiin päätökseen. Tai ei ihan vielä – kai ne testit pitää tähän lukea myös. Pakko toivoa, että sitten isojen keskuudessa on yhtä kivaa!Ja onhan siellä.

Voi parhautta tätä lajia.

Mainokset

5 thoughts on “Fresharikurssi loppuu

  1. Ja mä kun niin ihmettelin, että miksei tänään kulje ja tekis mieli lopettaa koko harrastus tykkänään. Mutta sinäpä sen sanoit, menkat! Niitähän tästä pitääkin syyttää! Ehkä ens viikolla olo on siis toisenlainen. 🙂

    1. Todellakin syytetään. Ja onneks ne on ens viikolla jo ohi. Ollaanks me saatu synkronoiduttua, niin kuin kuulemma käy kun naiset ährää tarpeeksi pitkään yhdessä 😀 se onkin sit kaameeta kattoo, jos koko jengillä tulee samaana aikaan PMS!

  2. Niinpä, onneks ovat kohta jo ohi. Mä luulen sen synkronoitumisen olevan (onneksi) silkkaa legendaa, olis aika kamalaa kun koko liiga kärsis samaan aikaan. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s