Nylon Beater in the making

Aika turboahdettu päivä tänään. Kaksien kuvauksien ja muun tosi intensiivisen työhäärinnän päälle oli ilta täynnä derbyhommia. Ensin värväydyttiin erilaisiin jaostoihin, minä pr- ja web-hommiin, ja sitten alkoivat kynäsulkeiset, se minimum skills –testien kirjallinen osuus, sääntötentti. On vähän leveiltävä: läpi meni täysin pistein. Jihuu! Jännitti piru kyllä aika lailla. Jotenkin kaikki pitää aina ottaa niin älyttömän tosissaan.

Jollain kieroutuneella tavalla huomaan alkaneeni tykätä niiden sääntöjen tankkaamisesta. On kehkeytynyt sellainen ajatus, että opettelen ne niin hiton hyvin, että tajuan miten niitä käytetään taktikointiin, ei ainoastaan rankkujen välttämiseen. Opetteleminen on kivaa, mutta kivaa on sekin että virallinen osuus on nyt hoidettuna. Ensi sunnuntaina sitten kisaillaan sitä fyysistä testiä, ja siellä kyllä jännittää muutamat kohdat ihan kunnolla. Oispa vaan juhlavaa, jos saisi senkin läpi siitä, ja Nylon Beater saisi kuoriutua esiin! Mulla olisi hänelle käyttöä.

Nyt odottelen junan lähtöä kotia päin. Kun aamu alkaa 6.25 ja kotona olen jossain 22.30 pintaan, niin pakko sanoa että vähäsen väskättää. Mutta mieli on hyvä.

 

 

 

Mainokset

4 thoughts on “Nylon Beater in the making

  1. Itselläni tuossa fyysisessä testissä ainut ”heikko” kohta oli yhdellä luistimella liukuminen sen vaadittavan matkan, mutta reenasin sitä ihan varta vasten joulunpyhinä issekseni, ja se onnistui testeissäkin ihan heittämällä. Toinen juttu oli 5 kierrosta minuutissa, koska joka kerta, kun se on tehty, niin mulla ei ole tavallaan ollut lämpöä alla tarpeeksi, eli viidessä minuutissa kierroksia menee kyllä reilusti yli 20, mutta se eka minuutti on ollut siinä ja siinä, koska harjoituksissa oon ottanut sen ehkä hieman liian löysästi. Testeissä meni kuitenkin ihan reilusti. Eli täysillä vaan. Tsemppiä testeihin!

    1. Kiitti! Juu mä luotan kanssa, että siin on sellainen tuli perseen alla että vauhtia löytyy. ja taktiikka on jo mielessä hioutuneena – toestopeilla eka juoksuun ja siitä sit vaan sisäkaarretta nuollen niin kauan ku henki pihisee 🙂

  2. Onneksi olkoon kirjallisen läpisaannin johdosta! 🙂
    Mie oon taistellut sen kanssa jo KAKSI kertaa, mutten oo onnistunu kuin parantamaan tulostani parilla pisteellä. Ai että osaa turhauttaa kun pelaajaksi pääseminen vaatii enää niin vähän. Ensi kertaa odotellessa, josko silloin jo onnistaisi… ( viimeeksi jäi vain kahdesta pisteestä kiinni! )

    1. Kiitos! Pänttäsinkin kyllä ihan raivokkaasti aika pitkään 😀 ja juu uskon, että turhauttaa olla niin lähellä mutta kuitenkin niin kaukana. Kyllä se jo ens kerralla menee! Pidän peukkuja, tuu sit kertomaan kuin kävi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s