Hän syntyi eilen!

Jeee! Esittelisin teille tällaisen tyypin. Hän on Nylon Beater ja saa alkaa roller derbyn pelaamisen ihan kokonaan ja täysillä!

Marraskuussa alkanut freshmeat-kurssi on siis takana ja eilen oli minimun skills -testien fyysisen setin vuoro. Kolme tuntia peuhattiin Tapanilassa taitokokokeita läpi. Kualemahan siinä meinas tulla varhaiskeski-ikäiselle punkeroluistelijalle, mutta piru vieköön niin vain kuitenkin möhellettiin menestyksellä läpi.

Sellainen hasardi siinä tiimellyksessä sattui (ja kirjaimellisesti todellakin sattui) että vasen reisilihas kramppasi ihan toden teolla testien loppupuolella ja pahin kramppi iski tietty siinä viimeisenä suoritettavien lap time -kierrosten aikana. Piti siis saada 25 kierrosta viiteen minuuttiin, mutta mulla jäi vähän alle kaksi kiekkaa vajaaksi. Koipi kerta kaikkiaan vaan sanoutui ihan kokonaan irti ja meni sellaiseksi täydelliseksi hullun kipeäksi lukkopuujalkapatukaksi, jota melkein piti sylissä kantaa loppuun. Vähään aikaan ei ole yhtä kovin sattunutkaan. Itku oikein pääsi raukalta kun pilliin viimein vihellettiin.

Koska muut osiot kuitenkin menivät kyllin hyvin sain siirtyä isojen joukkoon ja perjantaina on ekat ”oikeat” treenit. Näytän sitten ensi kuussa ne kierrokset vielä. Tänään kinttu on kiusannut ihan huolella. Korjaan sitä sipseillä. Hyvä siitä vielä tulee.

Niin siistiä ettei mitään järkeä! Oon odottanut tätä sieltä lokakuulta saakka ihan kuumana.

Rakastan rakastan rakastan.

Käytiin eilen sitten myös juhlimassa koeviikon ja fresharihommien päättymistä. Meillä oli siellä oikein mukavaa. Sanon vaan, että kolmevitosena voi vielä ihan hyvin opetella daivaamaan.

 

molemmat kuvat: Marko Niemelä

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s