Kahdeksan viikon tehohumppa starttaa

Huomenna se Roller derby workout challenge sitten alkaa. Ruoka- ja treenilistat ekalle viikolle tulivat jo, ja niiden pohjalta sorvailen tässä suunnitelmaa. Kävin hakemassa koko viikon safkat etukäteen kaupasta, niin ei tartte sitten nälän tullen ihmetellä ja lappaa kitaan kaikkea nonparelleista pahvipäällisiin. Ja koska ensi viikko on vielä työsuhteinen (vika, jihuu!) meinaan tehdä joka päivälle omat pikku eväsnyssykät tänään valmiiksi, niin menee se hösis vähemmillä pärinöillä.

Melkoinen satsi kamaa kannettavaksi kerralla! Ja jonkin verran piti säätää sitä annettua ohjetta, koska ei huvita vetää niin paljoa vehnäkamoja, eikä meiltä löydy joitakin erikoiskamoja näin keskellä talvea. Mutta hyvä siitä tulee. Paljon vihanneksia, marjoja ja hedelmiä, ja kalaa, kanaa, kalkkunaa ja maitotuotteita. Pähkinöitä ja sellaista. Pari aika jännää lisää mun normaalisyömisiin, kuten popcornia ja maapähkinävoita, mutta let’s go all the way!

Ruokin samoilla sapuskoilla muunkin perheen. Tulee sitten heistäkin tosi vahvoja.

 

Liikuntaohjelma näyttää ihan hyvältä. Tällainen siitä tulee:

 

SUNNUNTAI
Roller Derby Practice 2,5 h

 MAANANTAI

Jumppa:
20 squats
60 second plank
20 lunges right leg
20 lunges left leg
60 second plank
20 pushups*
30 second plank
Repeat 5 times!

TIISTAI

 Dancing 30 min

KESKIVIIKKO

VAPAA

TORSTAI

Jumppa:
20 squats
60 second plank
20 lunges right leg
20 lunges left leg
60 second plank
20 pushups*
30 second plank
Repeat 5 times!

PERJANTAI

Roller Derby Practice 2,5 h

LAUANTAI

VAPAA

Huomenna otan aamulla lähtömitat, ja sitten vaan mars (8 viikon) matkaan. Toivottavasti tämä päälle pyrkivä tauti ei nyt hetsillään sössi liikunnan alkamista. Olisi meinaan heti huomenna taas rullailua tiedossa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s