Haaste alkaa itsensäpaljastelulla

Jaahas, here goes! Rd workout challenge alkaa. Tulin sopivasti kipeäksi, ja skippaan päivän treenit (jättiHÖH!), mutta mennään päin ruokavaliohommia tästä täysillä kumminkin. Ja mitatkin lupasin, joten tässä tulee.

Kuten tarkkaavainen lukija nyt huomaa, olen ottanut pienen varaslähdön projektiin jo vuoden alusta. Ei ollut mitään aihetta päästää jouluisia suklaaövereitä jatkumaan päivääkään pidempään, koska kohta olisin kolistellut kolminumeroisia. Koska olen sielläkin ollut, tiedän milloin vedetään hätäjarrusta. Suunta on siis oikea, ja oletan sen jatkuvan nyt entistä tehokkaammin, kun liikunnan määrä lisääntyy.

Painotan taas, etten ole hakemassa ensisijaisesti laihtumista, koska aion hyödyttää joukkuettani mittavalla raamilla vastaisuudessakin. Matskun jalostamisesta tässä on kyse – lisää lihasta, lisää kestävyyttä, lisää voimaa. Oletusarvoisesti tiivistymistäkin tapahtuu, enkä laita pahitteeksi lainkaan, jos kohta humpsahdan takas sille itselleni tutuimmalle 70-luvulle. 60-lukulainen en ole ollutkaan sitten alakouluaikojen, (paitsi lyhyesti Nepalin reissun jälkeisen ameeban kourissa, enkä tahdo niin raisuja metodeja koskaan enää soveltaa) eikä sinne ole isompaa hinkuakaan.

Malliin olen tyytyväinen. Paisun ilokseni kauttaaltani, enkä kerää esimerkiksi keskivartalofläsää enempää kuin muutakaan. Olen mielelläni tällainen x-mallinen, rintava ja persevä tyyppi. Tunnettu perkeleellinen lainalaisuus kuitenkin on, että tisseistä lähtee aina ekana, mutta esitän universumille sellaisen vienon toiveen, että saisin sillä sektorilla pitää edes jotakin vaikka tässä kuinka ryhdyttäisiin muovautumaan. Eniten kaipaan voimaa käsiin ja reisiin. Kyykyt ja punnerrukset, kohta ollaan kavereita!

Mutta nyt asiaan. Ekana aamupalana menköön vaikka tällainen jenkkilän ihme:

2 x scrambled eggs,  n. 0,5 dl juustoraastetta, 1 siivu kokojyväleipää makeuttamattomalla maapähkinävoilla. Reilu 2 dl viinirypäleitä.

Kuinkas moni lukija on messissä?

Mainokset

2 thoughts on “Haaste alkaa itsensäpaljastelulla

  1. Mie päädyin olemaan melkein mukana tässä. En oikein diggaillu ruokapuolen jutuista ( mikä ihmeen addiktio jenkeillä on maapähkinävoihin ja raejuusto niin ei mee mulla alas aamupalalla ) ja meidän joukkueella on luistelutreenit useamman kerran viikossa kuin tuossa liikuntasuunnitelmassa.

    Sovellan siis vähän kumpaakin liikkumalla treenien lisäks workout-dvd:n kanssa ja muutenkin, sekä jättämällä ruokavaliosta pois namit, sipsit, pahat einesruuat ja alkoholin. Oon kyl niin herkkuaddikti, että tästä voi tulla viel rumaa jälkeä, apua. :—–D

    Nyt kun sain nuhankin sairastettua alta pois niin pääsen huomenna aloittamaan VIHDOIN treenaamisen. 🙂

    1. Jeee hyvä hyvä! Ihmeellisiä osa noista ruokaehdokkaista kyllä. Huomaan että rajotan automaattisesti niin et syön vain osaa niistä. Mullakin on tässä räkis raivonnu, mutta pe on treenit ja sinne meinaan päästä kyllä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s