JuNppa käyntiin kiroilun voimin

Derbyhaaste sujuu ihan hyvin. Korkkasin eilen vihdoin myös kunto-ohjelman, kun viimeinkin väistyi se kuumeilu.

20 squats
60 second plank
20 lunges right leg
20 lunges left leg
60 second plank
20 pushups*
30 second plank
Repeat 5 times!

Sweet Jesus! Tuo ihan viattoman näköinen setti meinasi kokolailla tappaa. Oli soitettava merkittävän kovalla volkalla Spice girlsejä ja Rockyn tunnaria, ja lasten toiveesta viimeisellä epätoivon hetkellä jopa Pomppufiilis by Munamies, että suorittiin maaliviivalle. Niin, tytöt jumppasivat vieressä pokkana menemään. Nuo pienet aikidon muovaamat lihaskimput. Minä siinä paljon äänekkäämmin ähkin. (Nauratti, kun Munamies lauloi siitä miten on säilytettävä tämä pyöreys. Ei ole.)

Jos näitä sarjoja nyt tehdään kahdesti viikossa maaliskuuhun asti ja parit derbyt ja yksi tanssikerta päälle, niin kyllä tää fläsä tästä lihakseksi vielä saadaan jalostumaan. Minuutin lankut on kyllä seuraavat saatanasta (alaspäin). Ja voihan olla, että ovat keksineet ensi viikolle jonkun vielä tappavamman. Oh joy.

Sain jälleen uudeen eeppisen derbyvammankin (krampanneen leuan ja muiden uskottavien hienoon joukkoon) palovammat olkkarin karvalankamatosta kyynärvarsiin lankuttamisesta. Vaarallinen laji tämä, kyllä kyllä. Onhan se kuitenkin ihan kunkkupäällikköfiilis sitten, kun oli saanut vimpan kiekankin tehtyä. Ja nyt on just oikeanlainen tehnyt fiilis reisissä ja käsivarsissa.

Tänään on paljon kivempaa liikkaa tiedossa, kun luistellaan normit parin tunnin treenit.  Onkin jo melkoiset vieroitusoireet!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s