Toinen haasteviikko alkaa, ja jo on kapinamieltä ilmassa.

No en tiiä, kyllähän se nyt tavallaan vähän voi ottaa päähän, jos on noudattanut annettuja syömäohjeita ja sijoittanut itsensä 12,5 minuutin lankkuihin ja ollut kaikin puolin nuhteeton ja kiltti muutenkin, ja paino sitten nousee.

Eli eka vikko Roller derby workout challengea on takana.

Ihan hyvin mä tällä viihdyn, ei siinä mitään. Oikein mukavasti jomottaa kylkikaarissa tuo jumppa, jota kävin eilen vielä tehostamassa punttitreenillä kun ilmasto-olosuhteet torppasivat pääsyn derbytreeneihin (sekä kehätiet että junayhteys olivat tukkeeessa ja katki sen järkyttävän parisataa-autoisen kolarisuman vuoksi, joten maalaispelle jäi maalle itkemään). Tarvitaan enemmän kuin ärjyvä luonnonvoima estämään treenaus nyt, kun siihen on sitouduttu.  Olo on siis varsin urheilullinen, ja sillä tiellä jatketaan.

Huomisesta alkaen starttaa toisen viikon menu, ja ihan yhtä tuikiamerikkalaiseltahan sekin näyttää. Lounasvaihtoehdot olivat pitaleipiä ja tortilloja, ja päivälliseksi on loppumaton määrä kalkkunaa, kai se jonkun mielestä on terveellistä ja hyvää urheiljanuoren ruokaa sitten. Vaikka ensin uhosin noudattavani annettuja ohjeita viimeiseen piirtoon, niin täten pyörrän pyhät puheeni (kas, päästiin sentään toisellle viikolle!). Täytyy kyllä vähän sommitella niitä oman suun mukaisemmiksi, tai pakki sanoo äänekkäät hyvästit. Yhdistelen kuitenkin annettujen neuvojen mukaisia settejä, mutta ujutan leipien tilalle omempia vaihtiksia. Kaipaan enemmän vihanneksia ja hedelmiä kaikenlaisten popcornien ja string cheecen (ei meillä edes ole sellaista) ja kalkkunapekonien tilalle,  ja saa olla aikamoinen apostoli joka saa mut uskomaan, että niiden lisäämisestä koituisi jotakin haittaa vahvaksi tulemiselleni. Nih.

No mutta, sokerittomalla, sipsittömällä ja alkoholittomalla linjalla jatketaan, ja alkavalla viikolla pitäisi saada tehtyä ne kaikki ohjelmaan kuuluvat liikkasuorituksetkin nyt, kun olen terveen kirjoissa. Tänään on vuorossa joko se sadistijumppa tai sitten puolen tunnin oma hikidisko, ja huomenna pääsee taas luistimille (jos säiden haltija suovat, voi taivahan taatto sentään).

Puntarin epäsuotuisat lukematkin kuittaantuvat PMS-perkeleillä. Kyllä mä sen oikeasti tiedän, kunhan nyt vaan kiukuttelin.

 

Mainokset

2 thoughts on “Toinen haasteviikko alkaa, ja jo on kapinamieltä ilmassa.

  1. Muistahan että lihasmassa painaa, ja että workoutin tehtävänä on tehdä meistä vahvoja. Tarkoitus ei ole pudottaa painoa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s