Kaksi sunnuntain kamalaa asiaa kerralla

Sunnuntain kunniaksi kaksi aika kammottavaa asiaa:

 

Amerikkalaisen ihmiskokeeni vakioaamiainen. 1 maapähkinävoi-voileipä. Reilu desi raejuustoa ja omppu. pahaa, mutta nopsaa. En totu ehkä koskaan syömään raejuustoa aamulla. Enkä maapähkinävoita mihinkään aikaan päivästä. Omppu sentään on hyvää ja entuudestaan tuttu.

Mutta olen syönyt aamupalan nyt kokonaisen viikon verran joka aamu, ja se on hyvä se. Päivän tärkein ateria -mantra saa minussakin vihdoin täyttymyksen.

Puikoista ilmestyi vielä viikon kuudes pipo. Se on jo sinällään tyysti epätervettä. Mutta että vielä tuollainen melko kaamea väri. Kevätkeltainen. Pastellikallot. Mikä mulla oikein on, sanokaa nyt joku? No, musta tulee se kamala nainen, joka vie kallopipoja hirvittävissä väreissä aina koulun arpajaisvoitoiksi, eikä kukaan kehtaa sanoa Älä nyt helvetissä, koska joku nyt sentään tuo edes jotain. Olen avun tarpeessa. Ensi viikolla vieroitan itseni kallopipoista. Sen on pakko tapahtua.

 

Onko se tämä maapähkinävoin syöminen, joka tällaista aiheuttaa? Montako pipoa puikoista voi viikossa edes tulla? Nyt ehkä lähennellään maksimia. Tai rystyset tippuvat pois.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s