Tiistaisekalaiset

Eilen oli mun ensimmäinen virallinen freelancer-päivä taas pitkän tauon jälkeen. Toimistoympäristö vaihtui kaverini bändikämppään, jossa olikin tunnelmallista naputella. Hän osti mut kahdeksi päiväksi käymään läpi dokkari/lyhäri -matksujaan, ja mikäs sen kivempaa.

Kuva sisältää kirjoitustyöläisen parhaat kaverit: työkoneen, piparmintun makuisen huulikiillon ja stevia-limpparia.

Töissä oli kivaa ja homma kulki mukavasti. Siihen se hyvyys sitten tavallaan jäikin.

Illalla junat olivat totaalikaaoksessa. Vuoroja peruttiin ja ne joita ei peruttu myöhästyivät isosti. Tuli sellainen vitutuksen sekainen kiitollisuus sitä kohtaan, ettei tartte enää ihan joka päivä raahautua läpi tuhkan ja tulikivien poikkeusaikataulujen armoilla. Kolmesti viikossa treeneihin vain, sen vielä hyvin jaksaa.

Kotiin päästyäni olin ihan naatti ja merkittävän ärsyyntynyt ja ehdottoman nälissäni (huulikiilto ja pikalounas only get you so far), mutta ei se alaluisu siihen ihan loppunut. Tuli vielä eteen omakotiasujan yllätyskäänteitä, joihin palailen ehkä sitten myöhemmin. Pakkasin perheen autoon ja ajoin koko humpan hampurilaisille. Joitain päiviä ei ole tarkoitettu derbyhaasteen noudattamiselle, ja vannon tämän olleen yksi niistä.

Tänään on sitten taas sellainen tuumasta toimeen -orientaation päivä, ja illalla kutsuu off skates -jumppa. On hiilaritankattu reippaanlaisesti ja löytyy aggressioita moottoroimaan hiki lentoon. Tässä ei nyt aleta negistellä yhtään pidempään. Lankut – you’ve got nothing on me!

Mainokset

2 thoughts on “Tiistaisekalaiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s