Rakkautta postissa

Sain tänään postissa paketillisen rakkautta. Pakko jakaa se kanssanne, niin älyttömän hyvä mieli tuli.

Meillä on täällä kotona meneillään vähän haastavat ajat just nyt. Kukaan ei ole kuollut, sairaana, eroamassa tai muuta sellaista, pulmat ovat ihan muunlaisia, mutta kurjia nyt kumminkin. Harmillisia ja ärsyttäviä. Mielet ovat olleet vähän maissa.

No, tänään tulin töistä kotiin väsyksissä ja tosi nuupallani. Mutta mitä odottaakaan pöydällä? Merkillisen muotoinen pahvipaketti, jonka sisältä kuoriutui foliokääryleitä. Kääryleiden sisällä oli raakasuklaasydämiä! Neljää eri makua, kaikki ihan törkeän hyviä. Minttua, sitruunaa, gojia, cashewpähkinää. Mmmmmmmm. Ihania sydämiä rakkausviestin kanssa!

 

Pelikaverini oli miettinyt vastoinkäymistäni ja päättänyt lohduttaa. Ryhtynyt heti toimeen, ja saanut sydämet tänne Villiin Pohjolaan jo heti seuraavaksi päiväksi. Ja voi miten lohduttikin! Miten ihana olo voi tuollaisesta tulla? En osaa edes sanoa. Megaihana. Ja täytyy sanoa, että hän tuntee minut yllättävän hyvin, kun heti osasi lähettää sitä parasta lääkettä. Ja sydämiä oli ihanan paljon.

Pelikaverini lempinimi on Vapahtaja. Ja nyt tekin varmaan ymmärrätte miksi. ❤

 

Mainokset

2 thoughts on “Rakkautta postissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s