Hei me pelataan!

Kroppa painaa kolme tonnia. Vähintään. Uni tuli joskus 3.40 kun koko rakkine kävi niin isoilla kiekoilla. Eilen pelattiin ekat scrimmaget eli harjoitusmatsit yhdessä koko porukan kanssa, siis me liigan uusimmat tuoreet lihat ja kokeneet ”isot”.

Nyt pitäis kai taas pystyä ihmisten lailla kirjoittamaan. Jotenkin siivosti ja ilman ylisanoja. Mutta en pysty.

KOSKA OLI TAAS VAAN NIIIIIIIIIIIIN SIIIIIIIISTIIIIIIIII!

Ensin oli vastoinkäymistä, kuten suuriin urheilujuhliin kuuluu. Lähdin kotoa kahta tuntia etukäteen ajelemaan, että varmasti ehtisin, mutta autosta laukesi taas akku. Niinpä pysäyttelin pikkuhamosessa ja polvisukissa autoiloijoita kaapeleita ojennellen (kaikki naiset sanoivat ei en ehdi / osaa, kaikki miehet joo kokeillaan!) Ja 1,5 tuntia siinä ährättiin ilman tulosta autoa eloon. Oli aika kylmä.Harmitti aika tuhdisti.

Otin lopulta kamoineni taksin ja tulin kotiin itkemään raivokkaat tyystin regressiiviset lapsiraivarit. Että kaikkea tätä paskaa ensin ja sitten vielä viedään se eka scrimmagekin! Olin aika säälittävä ja tosi lapsellinen, mutta siinä poruttiin ulos kaikkea varastoitunuttakin pahaa mieltä varmuudella. Mies otti ohjat käsiin ja saalisti ystävän avuksi. Riensimme takaisin elvyyttämään autoa, ja pitkähkön ähräämisen jälkeen se hörähtikin käyntiin. Ajoin melkoisen vauhdikkaasti Pasilaan, enkä lopulta ollut kuin vajaat kolme varttia myöhässä. 2,5 tunnin treenit on iloinen asia tuollaiselle hetkellä!

Olin luistimet jalkaan saatuani ihan pihalla mutta syväonnellinen. Pääsinpäs!

Luulen että meitä kaikkia tulokkaita jännitti ihan törkeän paljon, mua nyt ainakin, mutta samalla oltiin ihan hullun tohkeissamme. Nyt viimein pelataan roller derbyä ihan oikeasti! Ja sehän on täyttä parhautta!

2 minuutin jamit, joista erät siis koostuvat, menivät ihan tappavan nopeasti nyt kun siellä itse sääti joukossa. Hyvä kun vähän ehti jossain välissä päätä kääntää ja todeta, että mitä perkelettä täällä oikein tapahtuu ja mitä mä sain tehä ja en saanu tehä ja kumpaa väriä mä pelasinkaan!? Ja sitten se olikin jo ohi ja oli ihan poikki ja jo valmistautuduttiin seuraavaan.

Kävin penalty boxiinkin tutustumassa, totta kai. Auliisti myönnän, ettei mitään mielikuvaa mitä refe mahtoi hutaa ennen mun numeroani. Veikkaan että se oli back block, koska ainakin muutaman aika ruman sellaisen suoritin kyllä – toki vahingossa. Se oli kuitenkin 100 % parannus mielikuvaani etukäteen. Siinä olisin viettänyt boxissa maksimirankkumäärät käsillä hutkimisesta ja tullut ajetuksi ulos tuota pikaa. Joko refet antoivat armon käydä oikeudesta, tai sitten onnistuin edes osin halvaannuttamaan kädet, niin kuin koitin.

Ehkä hassuin hetki koitti, kun jamin kulussa meidän jammeriltamme hyytyi akku ja yhtäkkiä edessä oli kikkatemppukohtaus, jota oon tähän menessä nähnyt vain videoilta ja isojen oikeitten matsien yleisöstä – Star pass. Tajusin vasta vähän ajan viiveellä, että mullahan on se pivotpipo päässä, ja pivothan sen tähtipipon tosiaan passissa ottaa ja alkaa jammaamaan. Ja tuoltahan se pipo nyt tulee ja ei perkele vieköön! Tällaisiako tässä nyt heti ruvettiin tekemään. En tehnyt yhtään pistettä jammerina, mutta olihan nyt aika siistiä silti.

Ja kaikki muukin. Siisteyttä vaan koko parituntinen. Täyttä rakkautta taas. Ja nyt tätä saa tehdä joka perjantai! Aaaaaaaah! Ja muuten. Meidän isot on ihania. Ihanimpia. Ne otti meidät mukaan ihan mahtavasti. Pus vaan sinne teille!

Mainokset

3 thoughts on “Hei me pelataan!

  1. paljon sanoja, joista en ymmärtänyt mitään…. Mutta ei se mitään, kuulostaa aivan mielettömän hienolta :). Ja hienoa, että kaikista vastoinkäymisistä huolimatta pääsit paikalle 🙂

  2. Haha, toi on niiiiin totta että pelatessa ekaa kertaa jamit vaan hujahtaa ohi ( tai en tiie vaikka niin kävis vielä toisella ja kolmannellakin kerralla ku oon pelaillu vaan kerran!). Tampereella scrimmatessa jamit tuntu melkein olevan ohi jo ennen kuin tajus niiden ees alkaneen ja tuntu, että vaan pyöri siellä päätään pyöritellen ja koitti miettiä jotain wallin tekemistä kun vastustajan jammeri oli jo pyyhältänyt ohi. 😀

    Onneks jokasella kerralla oppii vaan lisää ja seuraavalla kerralla on jo enempi mukana menossa, ainakin toivottavasti, ja pelaaminen on tosiaan SIIIIIIIIISTIIIIII !!! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s