Autocorrect

Ystävä lähetti tuoreimman Damn you autocorrect -linkin. Mua nää jaksaa naurattaa aina vaan, varsinkin nuo loppupään jutut. Meillä on hiljattain ollut omia autocorrect -pulmia murun kanssa. Ei kikkeliltä ruokittavia lintuja tai muuta yhtä raflaavaa, mutta arkisia hauskoja ja outoja kuitenkin.

Olen tulkannut sellaisia viestejä, kuten Suzuki, Mestis, Turun ja Ois, jotka kaikki ovat jonkinlaisia vastauksia kysymykseeni voiko hän tulla hakemaan mut junalta. Ensin viesteihin lähetettiin korjaukset perään, nykyään enää ei. Sitten pitää vain arvailla, tuleeko kyyti vai ei.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s