Rullia ja konnia

Eilen oli kiva derbypainotteinen päivä. Ensin aamulla parin tunnin harkat, joissa treenailtiin kestävyysjuttuja, ja sitten illalla vielä uusille lajista kiinnostuneille Open skate -tapahtuma, jossa pääsi koklaamaan kamoja ja luistelemaan.

Omissa treeneissä oli tietysti superkivaa, niin kuin aina, ja erityisen kivalta tuntui luistella läpi sellainen 100 kierrosta -harkka, jota oon vähän etukäteen jännittänyt kun on ollut pulmaa noitten kinttukramppien kanssa. Oon myös pelännyt, ettei kestä kunto, mutta kesti. Siellä syyhkin vikojen perille päässeiden joukossa, mutta perille pääsin, eikä tullut sitten kramppejakaan ennen kuin iltapäivällä. Ehkäpä suolaveistankkaus vähän siinä auttoi?

Hengailtiin treenien jälkeiset muutama tunnit Raivon nurkissa törkeitä puhellen, ja sitten palailtiin takas Erälle uusia avustamaan. Oli mahtavaa nähdä niin iso joukko kiinnostuneita tyyppejä, ja saatiin jo suoraan useampia rohkeita ilmoittautumaan freshmeat-karsintoihinkin. Jotenkin ihan liikkis olo nähdä muutaman silmissä se ihan sama ”Tällasta siis on ja mä niin haluun tehdä tätä!” -valo kuin mikä itselle syttyi syksyllä. Teki mieli rutistella niitä ja sanoa että ette ees tiedä kuin siistit ajat nyt alkaa, mutta en sitten uskaltanut niitä alkaa vielä ihan tyystin vyöryttää mun rakkausaallon alle. Se voi olla vähän näännyttävä kokemus. Ehtii myöhemminkin. Mutta kyllä mä niille kovasti kuiskin, että tulkaa, tulkaa ny!

Ehtii muuten myöhemmin myös koklaamaan kamoja ja lajia, jos nyt meni mistiin. Seuraava Open skate on 4.3 klo: 17-19 Tapanilan Erällä. Sinne ei tartte ilmoittautua ennakkoon, paitsi jos on jotenkin ihan tyystin epäihmismäinen luistinkoko. Peruskamoja löytyy paikalta hyvin (myös tällaista naisellista 41-42 koon kamaa, kuten esim. meitsillä). Uusien freshmeat-toivojen pääsärit on sitten 18.3. Sinne tarttee ilmoittautua etukäteen. Onnistuu osoitteessa freshmeat@helsinkirollerderby.com

Tarviikohan nyt sanoakaan, miten jättiläismäisesti suosittelen. Ei tarvii. Jos luet tätä, niin tiedät jo.

Tänään myllää mahassa ja vähän epäilyttää, oisko rantautumassa se kiertävä yrppis tännekin. Ois kyllä oikeen erityisen kiva nyt megarempan keskellä. Semmonen ylevöittävä vierashan se on aina ilmankin katastrofiolosuhteita. Toivotaan nyt ettei tulis. Toivotaan oikein tosi kovaa.

Mihinkään mitenkään liittymättä (tai no, vaikka terveisenä sille taudille) aamun kuva:

Taavi osaa tuntemistani tyypeistä kenties vastaansanomattomimman "Leave me the fuck alone" -eleen.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s