Hurttajengi on mun jengi

Taas yksi derbyetappi! Mä pääsin eileen jengiin. Samassa Helsinki roller derbyn sakissahan me kaikki ollaan, mutta meidät uudet minimum skillsiläiset jaettiin nyt kahteen kotijoukkuesseen. Mun jengi on Hurtta Lottas.  Ja tähän se perinteeksi muodostunut

KUIIIIN SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISTIIIIIIIIIIIIIIIIII!?

Kotijoukkueilla on omia treenejä koko porukan yhteisten treenien seassa, ja sitten tuossa keväämmällä otetaan yhteen HRD:n toisen kotijoukkueen, Saturday Fight Feverin kanssa. Kutsun teidät sitten tietty katsommaankin lähempänä!

Oon vähän fiiliksissä. Tai no paljon. Mä oon nykyään aika paljon aika fiiliksissä. Siitä on aika pitkä aika kun olen viimeksi tunnustanut muita kuin tanssiporukan värejä. Menee 90-luvulle lippupallovuosiin. Onkin siis jo aika!

Ja koska olen nainen joka ei klisheitä kaihda kun tilaisuus suodaan, niin tässä biisi joka soi mulla päässä koko eilisen kotimatkan joukkuejakotreeneistä kotiin. Arvaattekin sen jo:

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s