Avoin kirje derbyhaasteelle

Derbyhaaste, meillä on tässä nyt pulma käsissämme. Aloitin sinut rehvakkaasti, mutta niinhän teen aina kaiken kanssa tässä elämässä. En pysty sinuun. Tiedän sen nyt, kolmannen viikon lopulla, varmaksi.  Inhoan maapähkinävoita ja pitaleipien loputonta vyöryä viikkolistoillasi. Kaipaan marjoja ja hedelmiä ja ihmisten normaalia ruokaa. Te jenkit. En oikein tajua teitä. Mikä edes on ”string cheese”?

Eroan sinusta, mutta otan mukaani joitakin hyviä oppeja. Jatkan aamupalan syömistä, sen opin sinulta ja hyvää on tehnyt. Jatkan myös alkoholitonta elämää sinne maaliskuulle haasteen keston verran. Sokeritonkin olen taas, vaikka oli tässä pari päivää hiukan haastavaa sen asian kanssa. En lähde selittelemään. Vituiksi meni. Nyt olen taas ihmisiksi.

Liikuntahommat laitan uusiksi myös. Tuo loputon sadistijumppa rikkoo selän ja polttaa palovammat kyynärpäihin. Tylsääkin sen junttaaminen on. Menen mieluummin salille oman ohjelmani äärelle ja teen lihaskuntoa toisen saamani ohjelman ohjeilla kotona. Lupaan kuitenkin liikkua yhtä paljon ja samassa hengessä kuin haasteen ideaan kuuluu. Vahvaksi tahdon edelleen.

On sinusta ollut iloakin. Kahdet farkuistani lähtevät nyt päältä nappeja availematta. Muutenkin on ihan hyvä yleisfiilis. Kahden viikon päästä tulee mittapäivä ja väliaikatulosten julkistaminen. Tämä nykyinen kehitys saa mieluusti jatkua, ja uskon vakaasti niin käyvänkin.

Hietsuperse 2012 on kohta täällä.

Mainokset

2 thoughts on “Avoin kirje derbyhaasteelle

  1. Muilta osin ymmärrän täysin, mutta kyynärpäiden tuskat saa loppumaan helposti – kyynärsuojat! Näyttää ehkä tyhmältä kotijumppavarusteena, mutta toimii.

    Ja mitäkö string cheese on? Wikipedia auttaa:
    ”In the United States, string cheese generally refers to snack-sized servings of low-moisture mozzarella. This form of string cheese is roughly cylindrical, about 6 inches (15 cm) long and less than 1 inch (2.54 cm) in diameter. The cheese is cut and packaged, either individually or as a package of several lengths. The cheese used is nearly always a form of mozzarella, or a combination of mozzarella and cheddar. This type of string cheese gets its name because it can be eaten by pulling strips of cheese from the cylinder along its length and eating these strings.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s