Derbyhaasteen puoliväli

Neljä viikkoa eli tasan puolet derbyhaasteesta on nyt takana. Heh, kai sitä derbyhaasteeksi voi sanoa, vaikka olen muuttanut sekä ruoka- että treeniohjeet itselleni sopivammiksi. Sanon nyt kuitenkin, haaste joka tapauksessa. Tähtäimessä tulla vahvemmaksi.

Mitä sitten on tapahtunut kuukaudessa? No ainakin olen opetellut tosi säntillisen ruokarytmin, joka sisältää paljon proteiinia eikä yhtään sokeria, alkoholia eikä muitakaan höpöjä. Muutaman kerran olen syönyt jätskiä, ja pari karkkiakin, mutta muutos entiseen on kyllä iso.

Olen oppinut syömään joka aamu aamupalan (puuroa, raejuustoa ja marjoja) ja se on ollut superhyvä homma jaksamisen kannalta! Olen myös opetellut juomaan enemmän vettä ja vähemmän mitään muuta. Alkoholittomana olo on tuntunut helpolta ja hyvältä.

Olen oppinut jaksamaan. 2-2,5 tunnin derbyharkat menevät paljon kevyemmin kuin ennen ja pystyn lankuttamaan ja punnertamaan monin verroin enemmän ja pidempään kuin kuukausi sitten. Liikkuminen tuntuu tosi hyvältä. Liikkumisessa on myös verrattomasti terveempi tähtäin, laihtumisen sijasta vahvistuminen.

Mites sitten mitat? Kuukaudessa ei ehdi ihmeitä vielä tapahtua, mutta jotain ihan selvästi on tekeillä. Mainitsinkin jo, että kahdet farkuista tulevat nyt nappi kiinni pois päältä, ja mittanauhailu todistaa asian. Paino ei ole pudonnut juuri mitään, mutta ei sen väliksikään. Olen sen sijaan tiivistynyt 7,5 sentin verran.

Liikuttua on tullut hyvin. En jaksa yleensä postailla noita heia heia -hommia, vaikka sitä itselleni pidänkin. Mutta haasteen ajalta siellä näyttää tällaiselta:

Viime viikolle tuli turhan monta mustaa palluraa, mutta tää vesivahinkofarssi ottaa kyllä osasyynsä siihen. Tällä viikolla mennään taas touhukkaammin.

Näillä mennään vielä kuukausi. Hyvä meininki. Hyvä olo.

Mitäs teille kuuluu?

Mainokset

4 thoughts on “Derbyhaasteen puoliväli

  1. Mul on nyt ihan pakottava tarve kertoa sulle, että Kallion bootcampilla viikonloppuna joku tyttö pelas nimellä Nylon Beater! Kun kuulin sen nimen ni aloin heti pälyilee et ootko säki siellä mut se oli joku ihan muu!

  2. No näin mä kuulin! Kriisihän siitä aluks syntyi 😀 mutta koska hän ilmeisesti on ollut asialla just vähän ennen mua, niin saa pitää. Mä pelaan nimellä Nykänen ja numerolla 5060. Kutsuivat meillä mua Nykäseks (sen nylon beaterin lyhennyksenä) jo valmiiksi aika monet muutenkin 😀

    Oliko hyvä leiri teillä?

    1. Haha, no hyvä että sulla on varasuunnitelma. 😀

      Meillä oli oikein mainion hyvä leiri! Sen lisäks että sai treenata jokaisen lihaksen kipeeks, sai kans tutustua hurjan moneen uuteen tyyppiin. Roller derby. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s