1999-2012

Koska oottelen juttuja tarkastuskierrokselta on aikaa vähän leikkiä. Mieheni kaivoi lompakostaan aamulla vanhoja aarteita. Hän on, aika söpöä musta, säilyttänyt kuviani matkan varrella. Ja onhan sitä matkaa tässä jo parikymmentä vuotta.

Katsokaas tätä. Tässä on nuori sosiologian opiskelija vuodelta 1999. Olen juuri täyttämässä 23 vuotta ja tätä kuvaa otettiin Helsingin rautatieaseman kuvakopissa opiskelijakorttia varten. Oli skarppi ja hyvä fiilis. Tunsin olevani uuden ja kivan edessä ja niin olinkin. Tosi erilaisen uuden ja kivan kuin tuossa tiesinkään, tosin.

Opiskelin ja valmistuin ja sitten ajauduin ihan muihin hommiin. Enkä tiedä tuossa sitäkään lainkaan, että vuoden päästä olisin äiti. Ja sitten vielä perään toisellekin.

Huvitti katsastaa, miltä sama naama näyttää nyt, pari lasta, kolme ammattia, seitsemän muuttoa ja kaksi kotikaupungin vaihtoa myöhemmin. Koitin jäljitellä ilmeen ja meikin niin tarkkaan kuin osasin. Kuvakoppiin Helsingin asemalle en nyt kuitenkaan lähde. Makkarin ovi toimikoon taustana.

Tässä on ruuhkavuosia elävä toimittaja-käsikirjoittaja vuodelta 2012. Olen syksyllä täyttämässä 36 vuotta ja kohta menossa naapuriin kahville. On skarppi ja hyvä fiilis. Tunnen olevani uuden ja kivan edessä. Aina vaan. Enkä edes välitä tietää etukäteen minkälaisten.

Mainokset

2 thoughts on “1999-2012

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s